Лучистая писав:Подскажите пожалуйста, а если 2 совместителя всего , как их указывать
я совместителей укажу в штате, на них нет договора отдельного это раз
а два они писали заявление о приеме на работу, был приказ дира...
а ЦПД ,как по мне, и совместители- разные вещи
lla13 писав:в гр. 14 чистая з/п...т.к. ясно написано "указывается сумма невыплаченных доходов за отчетный месяц"
там дальше продолжение есть... сума податку з якої відображается в рядку 06 деклараціі
Чистая ( сума заборгованості з виплати), Кт 66.
Вообще-то "у рядку "06" вказується сума податку........,визначеному у рядку 7 Декларації......."!. Если у Вас на эту дату будет задолженость то только тогда заполняете рядок "06" и рядок "14"
На официальном сайте только что нашла: только как понять все-таки когда сдавать:
18 лютого 2011 | Департамент масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України
Затверджено форму Податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб
Відповідно до вимог підпункту „д” пункту 176.2 статті 176 розділу IV Податкового кодексу України, наказом Державної податкової адміністрації України від 31 січня 2011 року №58 затверджено форму Податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб.
Дія цього наказу поширюється на податкових агентів, які зобов’язані нараховувати, утримувати та сплачувати податок на доходи фізичних осіб, передбачений розділом ІV Податкового кодексу України.
Зазначимо, що згідно з підпунктом „д” пункту 176.2 ст.176 Податкового кодексу України податковий агент зобов’язаний подавати до органу ДПС за місцем його реєстрації податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб за базовий податковий період, що дорівнює календарному місяцю, про загальні суми доходів, які нараховані (виплачені, надані) на користь платників податку, і загальні суми податку на доходи фізичних осіб, що утримані з цих доходів, а також обсяги перерахованого податку до бюджету. При цьому така декларація подається незалежно від того, чи виплачує доходи платникам податку податковий агент протягом звітного періоду.
Водночас, до затвердженої Податкової декларації з податку на доходи додається Розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб за звітний (податковий) період, у якому виявлено помилку. Цей розрахунок заповнюється окремо за кожний звітний (податковий) період, у якому виявлено помилку, та подається податковим агентом у разі виправлення у складі звітної нової податкової декларації самостійно виявленої помилки у раніше поданій податковій декларації.
AntonLazo wrote:
А ссуды у кого-нибудь удерживаются с зарплаты?!
Я удерживала.
Были написаны заявления от тех, кто получил ссуды, и я выплачивала з\пдлату - % от ссуды( можно фиксированную сумму).
Какие могут быть сложности с НДФЛ- есть договор, заявлени.
Все законно
Константа писав:
там дальше продолжение есть... сума податку з якої відображается в рядку 06 деклараціі
Чистая ( сума заборгованості з виплати), Кт 66.
Вообще-то "у рядку "06" вказується сума податку........,визначеному у рядку 7 Декларації......."!. Если у Вас на эту дату будет задолженость то только тогда заполняете рядок "06" и рядок "14"
гр. 14 по якій термін виплат не настав?
а я сошла с ума, какая досада )))
Для AntonLazo :Ребята! Я все хочу Вам сказать что ссуда это не начисление, это УДЕРЖАНИЕ и речь идет не о 01 строке, а о 02.
Выплатил на карточки 109716. Начислил 140000. Удержал ЕСВ-5040, НДФЛ-20244, ссуду -5000. строка 02-109716, или 114716?
У рядку „02” вказується загальна сума доходів за звітний період, яка виплачена (надана) (за мінусом внесків та податків) на користь фізичних осіб, у тому числі за попередні періоди (крім доходів, що не підлягають оподаткуванню, не включаються ознаки доходів по яких податок на доходи фізичних осіб не утримується згідно законодавства).
Я считаю, что ссуду не надо показывать, именно на основании порядка заполнения
AN__NA писав:Подскажите пжл. СПД без наемных работников тоже должны сдавать декларацию?
Тоже интересует этот вопрос. Подскажите, пожалуста.
Вчера была у своего налогового инспектора по другому вопросу, и она ни слова не сказала. А узнала я только сегодня - позвонила подруга-юрист.
Лучистая писав:Подскажите пожалуйста, а если 2 совместителя всего , как их указывать
я совместителей укажу в штате, на них нет договора отдельного это раз
а два они писали заявление о приеме на работу, был приказ дира...
а ЦПД ,как по мне, и совместители- разные вещи
Я тоже так подумала, но может это будет и ошибка, наверно в консультацию лучше позвонить
Тюша писав: Для AntonLazo :Ребята! Я все хочу Вам сказать что ссуда это не начисление, это УДЕРЖАНИЕ и речь идет не о 01 строке, а о 02.
Выплатил на карточки 109716. Начислил 140000. Удержал ЕСВ-5040, НДФЛ-20244, ссуду -5000. строка 02-109716, или 114716?
У рядку „02” вказується загальна сума доходів за звітний період, яка виплачена (надана) (за мінусом внесків та податків) на користь фізичних осіб, у тому числі за попередні періоди (крім доходів, що не підлягають оподаткуванню, не включаються ознаки доходів по яких податок на доходи фізичних осіб не утримується згідно законодавства).
Я считаю, что ссуду не надо показывать, именно на основании порядка заполнения
Вы имеете ввиду, что ссуду нужно показать как выплач. доход в этом месяце, когда она выдана 3 года назад?
Не обижайтесь, я не хочу никого обидеть, просто если выполнить строго порядок заполнения, то дебильно получается.
А в другой район(К-Святошинский) по електронке прошла ДЕКА за 30 секунд, все квитанции на месте.