До мене дзвонили, продиктувала по тел що це була за виплата. Питань не було.Vasilisa-84 писав:Никто не знает...#impossibl #cray#Vasilisa-84 писав:Здравствуйте!
А кто знает, как стыкуются данные 1 ДФ и Дод.4 ПФУ, если выходное пособие при увольнении не отражается в Дод.4, а в 1-ДФ под кодом 101, будет расхождение в суммах... "Спросят"? #sigh#
Питання по 1 ДФ
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 4 рази
Добрий вечір ! Допоможіть,не грамотному бухгалеру! ФОП (єдинщик 2-га група) сдає в оренду приміщення під магазин ФОПу на заг. системі, в договорі вказана орендна плата 1000,00грн. Але ФОП загальник не оплачував оренду і звичайно єдинщик не вказував собі дохід, Що тепер ,які мої дії , що я маю показати в 1ДФ? Прошу допомогти мені , що правильно зробити , як ФОП загальник заплатить кошти ?
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
ФОП 2 группы не может сдавать в аренду неплательщикам ЕН, в т.ч. и ФОПам на ОСН. Можно слететь с ЕН, а доходы, полученные от аренды, должны облагаться по ст. 15%.Marina@ писав:Добрий вечір ! Допоможіть,не грамотному бухгалеру! ФОП (єдинщик 2-га група) сдає в оренду приміщення під магазин ФОПу на заг. системі, в договорі вказана орендна плата 1000,00грн. Але ФОП загальник не оплачував оренду і звичайно єдинщик не вказував собі дохід, Що тепер ,які мої дії , що я маю показати в 1ДФ? Прошу допомогти мені , що правильно зробити , як ФОП загальник заплатить кошти ?
А как эту "аренду" ФОП-единщик отразил в декларации по ЕН?

-
- Мудрец
- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 4 рази
Единщик ніяк не відобразив дохід з оренди, так само і витрати не покозав ФОП загальник, бо сам договір я сьгодні випадково нашла , то що краще тепер зробити? Може договір переробити і взагалі не показати суму оренди , ну типа "подарунок"?Яков писав:ФОП 2 группы не может сдавать в аренду неплательщикам ЕН, в т.ч. и ФОПам на ОСН. Можно слететь с ЕН, а доходы, полученные от аренды, должны облагаться по ст. 15%.Marina@ писав:Добрий вечір ! Допоможіть,не грамотному бухгалеру! ФОП (єдинщик 2-га група) сдає в оренду приміщення під магазин ФОПу на заг. системі, в договорі вказана орендна плата 1000,00грн. Але ФОП загальник не оплачував оренду і звичайно єдинщик не вказував собі дохід, Що тепер ,які мої дії , що я маю показати в 1ДФ? Прошу допомогти мені , що правильно зробити , як ФОП загальник заплатить кошти ?
А как эту "аренду" ФОП-единщик отразил в декларации по ЕН?
В 3 квартале неправильно начислили и выплатили з/п сотруднику (в большую сторону), отразили в 1 ДФ; в 4 квартале обнаружили ошибку, отсторнировали излишне выплаченную з/п и удержали с текущих выплат. Как теперь эту корректировку дохода сотрудника отразить в 1ДФ? Уточнеку подавать за 3 кв или в отчете за 4 квартал показать начисленный и выплаченный доход, за вычетом удержанной перевыплаты?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 139 разів
В 4 квартале все покажете.Что по балансу отражено,то и в 1-ДФ.Все должно сходиться!!!Eliss писав: В 3 квартале неправильно начислили и выплатили з/п сотруднику (в большую сторону), отразили в 1 ДФ; в 4 квартале обнаружили ошибку, отсторнировали излишне выплаченную з/п и удержали с текущих выплат. Как теперь эту корректировку дохода сотрудника отразить в 1ДФ? Уточнеку подавать за 3 кв или в отчете за 4 квартал показать начисленный и выплаченный доход, за вычетом удержанной перевыплаты?
-
- Гений
- Дякував (ла): 129 разів
- Подякували: 18 разів
-
- Гений
-
- Гений
Подскажите впервые столкнулась
если нам надо сдать один отчет в налоговую по основному месту и копию в налоговую по не основному месту, когда я сдаю копию я ставлю порция 2 ????
если нам надо сдать один отчет в налоговую по основному месту и копию в налоговую по не основному месту, когда я сдаю копию я ставлю порция 2 ????