Не надо, толко признак дохода 157Бухгалтерок писав:Подскажите: приорели услугу у ФОП ед.нал. без договора- мы показываем выплату в 1ДФ,а надо ли ставить "працювало за ЦПД" "1"?
ОТЧЕТ 1 ДФ
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
mitridat писав:подскажите пожалуйста ,где можно почитать, как в 1ДФ правильно отразить операции по аренде помещения.
Скажите, плиз.. есть договор аренды авто. какой код ставить 102 или 106? вроде и то и то подходит..
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 59 разів
- Подякували: 3 рази
Підкажіть, що робити з ЗФД?
Я її не показувала в звіті 1дф, а тепер вирішила виправити помилку, показати за 1 квртал 2012р.
Наскільки я розумію показуємо скільки отримали і скільки повернули у звітному періоді під кодом 153. не дивлячись на те, що ЗФД надана засновником.
:-k
Я її не показувала в звіті 1дф, а тепер вирішила виправити помилку, показати за 1 квртал 2012р.
Наскільки я розумію показуємо скільки отримали і скільки повернули у звітному періоді під кодом 153. не дивлячись на те, що ЗФД надана засновником.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 473 рази
- Подякували: 970 разів
За недостоверную информацию штраф 510 грн, так что пока не исправляйте, не привлекайте лишнее вниманиеирина07 писав:Підкажіть, що робити з ЗФД?