Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾

ov
Гений
Гений
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ov »

ребята помогите!!!! вчера отправила 1дф-пришла только 1 квитанция, а сегодня обнаружила, что в двух строках сделала ошибку-не показала НДФЛ по 106коду. Что делать - скопировать его, исправить те строки и подавать "новий звітний" ? а он не подвоится?

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Задвоится.
Новый звитный по 1ДФ подается так же, как и уточнюючий: в нем отражаются только исправляемые строки - строка на удаление с кодом 1, строка на ввод с кодом 0 (гр.9).
Поэтому Вам нужно будет строки без НДФЛ ввести с кодом 1 (гр.9), затем повторить эти же строки с НДФЛ и кодом 0 в гр.9

ov
Гений
Гений

Повідомлення ov »

но я только что дозвонилась в свою налоговую и они сказали что "звітний новий" надо отправлять полностю-он заменит предыдущий. что делать????#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

ov писав:но я только что дозвонилась в свою налоговую и они сказали что "звітний новий" надо отправлять полностю-он заменит предыдущий. что делать????#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Почитать "Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку"
IV. Порядок проведення коригувань
4.1. Коригування поданого і прийнятого податкового розрахунку проводяться на підставі самостійно виявлених податковим агентом помилок, а також на підставі повідомлень про помилки, виявлені органом ДПС.
4.2. У разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку до закінчення строку його подання подається звітний новий податковий розрахунок.
4.3. Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання. Уточнюючий податковий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.
4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.

... и посоветовать изучить его налоговикам :)

Яночка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 592 рази
Подякували: 529 разів

Повідомлення Яночка »

А если нужно исправить "працювало за цивільно-правовими договорами"?

ov
Гений
Гений

Повідомлення ov »

я говорила о пункте 4.4, но в ответ услышала что я не права. А телефонную консультацию к отчету то не прицепиш. И что делать не знаю#g_cray#

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

Не плачьте, сделайте так, как велит закон.

Unnak
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення Unnak »

За попередні періоди виплатили дивіденди засновникам, яких в штаті немає, заплатили ПДФО,а в 1 дф не відобразили.
Зараз роблю уточнюючі, в яких показую три особи,яким виплачено дивіденди в попередніх періодах з ознакою 0 ,вірно?Підкажіть, будь-ласка

Lyudmila100
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Lyudmila100 »

Подскажите, пожалуйста. Сейчас увидела ошибку в 1дф. Сдаю по электронке. Предельное время сегодня до 24 или ошибаюсь. Ищу в инете, но время идет. Ошибка не в цифрах. Увольнение поставила на другого работника. Можно послать полностью новую. Или уточненку. Т.е. неправильное с цифрой 1. а правильную строку с цифрой 0. Спасибо. Сама тоже ищу ответ.

OldPepper
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення OldPepper »

А как исправить численность?
я правильно понимаю что надо подать уточнюючий с правильной численностью в шапке и пустой табличной частью?

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”