ідіотська ситуація #hunter# 
подала нові звітну , тобто ще раз правильну і сьогодні читаю тему! #g_cray# 
що робити? консультаційна лінія дпі не знайшлася, що відповісти, наші податківці "без понятия" 

ОТЧЕТ 1 ДФ
- 
				чта
- Просвещенный 
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 20 разів
Якщо Ви подали два звіти, то подивіться , який потрібно анулювати, і подайте саме ті цифри , які неправильні, проставивши навпроти них 1, тільки не просталяйте дати звільнення чи прийняття та ознаку соц пільги.svitlass писав:ідіотська ситуація #hunter#
що робити? консультаційна лінія дпі не знайшлася, що відповісти, наші податківці "без понятия"
- 
				svitlass
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
тобто ще одну нову звітну?чта писав:Якщо Ви подали два звіти, то подивіться , який потрібно анулювати, і подайте саме ті цифри , які неправильні, проставивши навпроти них 1, тільки не просталяйте дати звільнення чи прийняття та ознаку соц пільги.svitlass писав:ідіотська ситуація #hunter#
- 
				вредная_Я
- Просвещенный 
- Дякував (ла): 188 разів
- Подякували: 52 рази
По 1-ДФ помилки вам покажут тільки при перевірці, а так можут і не передзвонити, саме по цій декларації якийсь особливий спосіб контролю #sigh# , ніколи не можна ні звіритись, ні щось вияснити нормально#wall#чта писав:Знаете почему проходило, потому что нова звитна не считается ошибкой, и их программа нераспознает таких ошибок, но если Вы подвоили фонд зарплаты , то тогда не сойдется с ЕСВ и к Вам позвонят из ПФУ.ivesta писав:Я так написала, потому-что так делала не один раз и все нормально проходилоElenaa1 писав:Спасибо Всем за ответы!!!
Сегодня звонила в Соломянскую и Голосеевскую налоговую так они мне таким увереным тоном сказали что если нову звитну подать как посоветовала " ivesta" то звитна будет исключена! Бред полный!
- 
				cometa
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Существует утвержденный Порядок заполнения 1_ДФivesta писав:
Я так написала, потому-что так делала не один раз и все нормально проходило
4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.
А то, что Вы нарушаете этот порядок, не повод советовать другим делать так же
- 
				вредная_Я
- Просвещенный 
мені здається , що уточнену потрібно було б подавати, якби ви робили виправлення після 09.11svitlass писав:наші податківці сказали, що якраз проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи, "по доброму" радять давати уточнену...
- 
				вредная_Я
- Просвещенный 
їхні "добрі" поради, потім боком вилазять#g_cray2# , колись також послухалась#g_mad# #wall#svitlass писав:наші податківці сказали, що якраз проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи, "по доброму" радять давати уточнену...
- 
				inkognito
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
svitlass 
2) Какие органы их не воспринимают? которыми думают, или на которых сидят? Это не проблемы пользователя. Это проблемы налоговой.
Нет слов, одни выражения.
Бюгюльме, чда, вредная_Я, cometa , оляля - абсолютно правы.
Примечание: обращайте внимание на номер порции 1-ДФ, которую корректруете.

1) Какие у них проблемы, хотелось бы знать? Руки не из правильного места ростут? Или всеже мозги?проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи
2) Какие органы их не воспринимают? которыми думают, или на которых сидят? Это не проблемы пользователя. Это проблемы налоговой.
Нет слов, одни выражения.
Бюгюльме, чда, вредная_Я, cometa , оляля - абсолютно правы.
Примечание: обращайте внимание на номер порции 1-ДФ, которую корректруете.