звітна і звітна нова- один термін подачі. Звітна нова не затирає звітної: потрібно відмінити ті рядочки, які невірні і включити правильні.Уточнююча подаєтся пісял крайнього треміну подачі звітної, у цьому кварталі - до 09.11 .12. Якщо хочете після цієї дати -тоді уточнююча. і зразу штраф 510 на початок. Тому поки є час, відмініть усе що зробили і зробіть нову. Їх можна подавати скільки завгодно - головне пам"ятати що робите і щоб в результаті вийти на правильно
Добрый день. Подскажите пожалуйста как мне исправить ошибку в 1ДФ. Отчет уже сделала и сдала, но оказалось что один предприниматель перешел с СПД на единое лицо и теперь код в графе 5 "Ознака доходу" должен быть 106, а я поставила 157 (как СПД самозайняту особу).
Подскажите могу ли я сейчас отправить отчет с позначкою "Новий звітний" и надо ли мне делать письмо В ГНИ? Или как-то по другому можно исправить ошибку?
я думаю, варто скористатися можливістю подати звітну нову. Аргументи: якщо має бути один код, а поставили інший - можна трактувати як перекручення даних - штраф 510. тим більше час ще дозволяє подати звітну нову. ознайомтесь з порядком її заповнення, ми про це дуже багато говорили. листа писати не треба
Была такая ситуация когда СПД закрывали отчетный период и возникла такая ошибка с кодом, то пришлось делать корректировку.
Я имела в виду то, что если ее не исправить сейчас, когда придет проверка к этому физ. лицу то нас могут заставить исправить т.е. сделать корректировку, ну и наказать возможно.
Оскільки, позивачем було своєчасно подано до податкового органу відповідну звітність, самостійно усунуто виявлені помилки, крім того, згідно з висновком податкового органу, бюджет не зазнав втрат, тому колегія суддів вважає необґрунтованим та недоведеним висновок податкового органу про порушення позивачем вимог податкового законодавства.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
ну що ж , гарні новини. зберегла. хоча прецедентне право у нас не застосовується, немає гарантії що інші суди будуть приймати такі рішення. але оскільки час дозволяє, я б подала звітну нову
оляля писав:я думаю, варто скористатися можливістю подати звітну нову. Аргументи: якщо має бути один код, а поставили інший - можна трактувати як перекручення даних - штраф 510. тим більше час ще дозволяє подати звітну нову. ознайомтесь з порядком її заповнення, ми про це дуже багато говорили. листа писати не треба
Даже если отчет я уже сдала и получила код регистрации? Т.к. если я сейчас отправлю исправленный отчет я ведь получу новый код регистрации и в ГНИ будут числиться 2 отчета за один и тот же период. Ведь так или я что-то упустила?