Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾

Sveta2015
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Sveta2015 »

Веселка писав:Всем добрый день! Подала 1ДФ, потом вспомнила, что не включила выплаты по дивидендам, и подала нову звитну 1ДФ, но не добавила недостающие строки, а повторила цифры предыдущего отчета + добавила строки по начислению и выплате дивидендов. Теперь понимаю, что задвоила цифры. Что бы исправить - подаю вторую по счету нову звитну и там: для вилучення рядка в графе 9 ставлю 1 на все строки, которые я ошибочно повторила в первой новой звитной?А правильные строки по дивидендам, которые показала в первой новой звитной, они остаются без изменений, т.е. во второй новой звитной их не нужно показывать? А что делать со 2 разделом, как его исправлять? В первой новой звитной во втором разделе стоит уже правильная сумма, ее нужно повторять во второй новой звитной? Вот это я делов натворила(
Доброго дня!
В мене була схожа ситуація, то мені інспектор порекомендувала щоб не заплутатись ні мені ні їм на обидві "звітну" та "нову звітну" подати дві "нових звітних" і по 9 графі вилучити всі дані зі знаком "1". А потім по новому здати все правильно. Я зробила так. ніби все нормально, сми вирівнялись і не задвоїлись.

Веселка
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Веселка »

Sveta2015 писав:
Веселка писав:Всем добрый день! Подала 1ДФ, потом вспомнила, что не включила выплаты по дивидендам, и подала нову звитну 1ДФ, но не добавила недостающие строки, а повторила цифры предыдущего отчета + добавила строки по начислению и выплате дивидендов. Теперь понимаю, что задвоила цифры. Что бы исправить - подаю вторую по счету нову звитну и там: для вилучення рядка в графе 9 ставлю 1 на все строки, которые я ошибочно повторила в первой новой звитной?А правильные строки по дивидендам, которые показала в первой новой звитной, они остаются без изменений, т.е. во второй новой звитной их не нужно показывать? А что делать со 2 разделом, как его исправлять? В первой новой звитной во втором разделе стоит уже правильная сумма, ее нужно повторять во второй новой звитной? Вот это я делов натворила(
Доброго дня!
В мене була схожа ситуація, то мені інспектор порекомендувала щоб не заплутатись ні мені ні їм на обидві "звітну" та "нову звітну" подати дві "нових звітних" і по 9 графі вилучити всі дані зі знаком "1". А потім по новому здати все правильно. Я зробила так. ніби все нормально, сми вирівнялись і не задвоїлись.
А как быть со вторым разделом? Как его уточнять или нет?

Sveta2015
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Sveta2015 »

Веселка писав:
Sveta2015 писав:
Доброго дня!
А как быть со вторым разделом? Как его уточнять или нет?
Якщо Ви подаєте на вилучення всіх рядків, то вилучиться вся декларація.

Эти реестры
Гений
Гений
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 55 разів

Повідомлення Эти реестры »

Подскажите, пжлста, ошибочно 2 раза сдали 1ДФ за 4 квартал. Оба принято. Оба идентичные (даже порция 1 и там, и там). Инспектор пока не видит задвоилось или нет, т.е. видит только оплаты, а начисления пройдут после 9 февраля. Рекомендует подать Звитну нову с признаком 1 в графе 9. Но я боюсь, что мы останемся без начислений, если отчет все-таки не задвоился. Что предпринять?!!

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Эти реестры писав:Подскажите, пжлста, ошибочно 2 раза сдали 1ДФ за 4 квартал. Оба принято. Оба идентичные (даже порция 1 и там, и там). Инспектор пока не видит задвоилось или нет, т.е. видит только оплаты, а начисления пройдут после 9 февраля. Рекомендует подать Звитну нову с признаком 1 в графе 9. Но я боюсь, что мы останемся без начислений, если отчет все-таки не задвоился. Что предпринять?!!
В квитанції 2 - різні реєстраційні номери звіту ? Телефонувати у відділ приймання ел.звітності ДФС - щоб бути впевненою шо таки задвоївся. Просто вам треба звітну нову подать до 9, щоб не попасти під штраф....

Эти реестры
Гений
Гений
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 55 разів

Повідомлення Эти реестры »

В квитанциях разные регистрационные номера. Я так понимаю, что раз разные номера, то затянулось 2 отчета?
В ДФС сказали обращайтесь в свою налоговую.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2115 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Эти реестры писав:Подскажите, пжлста, ошибочно 2 раза сдали 1ДФ за 4 квартал. Оба принято. Оба идентичные (даже порция 1 и там, и там). Инспектор пока не видит задвоилось или нет, т.е. видит только оплаты, а начисления пройдут после 9 февраля. Рекомендует подать Звитну нову с признаком 1 в графе 9. Но я боюсь, что мы останемся без начислений, если отчет все-таки не задвоился. Что предпринять?!!
Подайте "нову звитну", повторите один из своих сданных отчетов полностью, но с "1" в гр.9. Это то, что касается табличной части.
А по ВС - там как-то не так корректируется...

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Popen писав:
Подайте "нову звитну", повторите один из своих сданных отчетов полностью, но с "1" в гр.9. Это то, что касается табличной части.
Спросите инспектора может они просто после 9 февраля признают один отчет недействительным (не визнають податковою звытныстю)? Хотя если есть два рег номере, то быстрее всего принялось два и нужно сдать звитну нову и снять начисления

Веселка
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Веселка »

Popen писав:
Исправление во втором разделе отчета 1ДФ делается так: неправильные цифры, которые нужно убрать с лицевой карточки предприятия нужно писать в последней строке второго раздела "Військовий збір - виключення****", а правильные - соответственно строкой выше "Військовий збір". Звонила на консультационную линию, в районной налоговой инспектор не знала

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14222 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Перенесено из другой темы:
olgaVB писав:...в новой звитной, так как и в уточненке, ставлю порция №1, и оставляю працювало за трудов.договор. - 2 (чел.)
а дальше делаю строку с озн.0 в графе 9. и добавляю своего фопника с кодом 157...

ЕБПЗ
[b
Чи необхідно СГ заповнювати реквізити «Працювало у штаті» та «Працювало за цивільно-правовими договорами» і зазначати номер порції при поданні уточнюючого податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку за ф.№1ДФ ?[/b]]Відповідь:
Коротка:
Суб’єкт господарювання при поданні уточнюючого податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку за ф.№1ДФ повинен зазначити номер порції навпроти напису «Порція» та заповнити реквізити «Працювало у штаті» та «Працювало за цивільно-правовими договорами».
Повна:
Порядок заповнення податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (далі – податковий розрахунок), визначено р.III Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку, затвердженого наказом ДПА України від 24.12.2010 № 1020 затвердженого наказом ДПА України від 24.12.10 № 1020 із змінами (далі - Порядок).
Відповідно до пп.3.1 п.3 р.III Порядку, зокрема, відмічається відповідна клітинка «Звітний», «Звітний новий» чи «Уточнюючий» залежно від того, який податковий розрахунок подається.
Навпроти напису «Порція» податковим агентом проставляється номер порції.
«Працювало у штаті» - проставляється найбільша з місячних за звітний період (на перше число місяця) облікова кількість штатних працівників облікового складу юридичної особи чи самозайнятої фізичної особи.
«Працювало за цивільно-правовими договорами» - кількість працівників за цивільно-правовими договорами у звітному періоді.
Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання (п.4.3 р.IV Порядку).
Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються (п.4.4 р.IV Порядку).
Враховуючи те, що уточнюючий податковий розрахунок подається на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку, суб’єкт господарювання при поданні уточнюючого податкового розрахунку повинен зазначити номер порції навпроти напису «Порція» та заповнити реквізити «Працювало у штаті» та «Працювало за цивільно-правовими договорами».
Зображення

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”