ОТЧЕТ 1 ДФ

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

пошукайте теми про 1 дф звітну нову. при чому тут коди реєстрації? Ви подваєте звітну нову .в якій неправильний вилучаєте, правильний включаєте і все.на те вона і звітна нова, скільки хочете подавайте. хоч кожен день нову, головне щоб правильно

Танюша_Од
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Танюша_Од »

оляля писав:пошукайте теми про 1 дф звітну нову. при чому тут коди реєстрації? Ви подваєте звітну нову .в якій неправильний вилучаєте, правильний включаєте і все.на те вона і звітна нова, скільки хочете подавайте. хоч кожен день нову, головне щоб правильно

А подскажите такой вопрос. В этот СПД раньше был Физ-лицо предприниматель самозайнята особа с кодом 157. Сейчас он стал просто физ. лицом которое сделает помещения в аренду, какой к нему отнести код оставить 157 или все же 106?

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Танюша_Од писав:
оляля писав:пошукайте теми про 1 дф звітну нову. при чому тут коди реєстрації? Ви подваєте звітну нову .в якій неправильний вилучаєте, правильний включаєте і все.на те вона і звітна нова, скільки хочете подавайте. хоч кожен день нову, головне щоб правильно

А подскажите такой вопрос. В этот СПД раньше был Физ-лицо предприниматель самозайнята особа с кодом 157. Сейчас он стал просто физ. лицом которое сделает помещения в аренду, какой к нему отнести код оставить 157 или все же 106?
157

Если поставите 106, где уплата ндфл?

Галина_2004
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення Галина_2004 »

Чи потрібно ФОП на єдиному податку 3 група, без найманих працівників здавати 1ДФ, якщо він співпрацює з ФОП.

Катя7ak
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1275 разів
Подякували: 1787 разів

Повідомлення Катя7ak »

Галина_2004 писав:Чи потрібно ФОП на єдиному податку 3 група, без найманих працівників здавати 1ДФ, якщо він співпрацює з ФОП.
Да

viki11
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення viki11 »

Здравствуйте! Вопрос по 1-дф звітна нова.. Я сдала отчет с наемными работниками и забыла указать одного ФОП. Сейчас нову звітну делать с данными ФОПа? Или все данные указывать и наемных, и ФОПа?
Несколько лет назад я делала нову звитну, но только с недостающими данными. Т.е. в данном случае по ФОПу, т.к. со всеми данными у них там все задваивается... А сейчас как?

чта
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення чта »

Все так же...

ivesta
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення ivesta »

Сдайте просто вторую порцию именно с одним ФОП, я так делаю все время, чтоб не путать зарплату и ФОПов

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення вредная_Я »

чта писав:Все так же...
+1

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ivesta писав:Сдайте просто вторую порцию именно с одним ФОП, я так делаю все время, чтоб не путать зарплату и ФОПов
"2.4.
... Якщо штатна чисельність працівників є більшою ніж 1000 осіб, можливе подання податкового розрахунку кількома порціями, кожна з яких являє собою окремий податковий розрахунок із своїм номером порції. Строк подання останньої порції не повинен перевищувати встановленого строку подання податкового розрахунку. Аркуші окремого податкового розрахунку зшиваються. "

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”