Документы предпринимателя

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Inna Medvetska писав:і в мене попросили допогоги одне підприємство ТОВ на заг. системі + ПДВ щоб обналічити кошти. Вид діяльності - торгівля автозапчастиними. Вони заплатили ФОП на єдиному податку 3 % + ПДВ кошти на розрах. рах. Я виписую податкову накладну і записую цю суму собі в книгу доходів і витрат. А як бути з видатковлю накладною. Цим загрожує ФОП, якщо він відвантажить ТОВ неіснуючі запчастини щоб у ТОВ не висіла передоплата?
Я так розумію, прийде до Вас податкова і запитається де Ви взяли те, що відгрузили. Якщо нема документів на прихід- безоплатно отримані.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Agatha писав:
Inna Medvetska писав:і в мене попросили допогоги одне підприємство ТОВ на заг. системі + ПДВ щоб обналічити кошти. Вид діяльності - торгівля автозапчастиними. Вони заплатили ФОП на єдиному податку 3 % + ПДВ кошти на розрах. рах. Я виписую податкову накладну і записую цю суму собі в книгу доходів і витрат. А як бути з видатковлю накладною. Цим загрожує ФОП, якщо він відвантажить ТОВ неіснуючі запчастини щоб у ТОВ не висіла передоплата?
Я так розумію, прийде до Вас податкова і запитається де Ви взяли те, що відгрузили. Якщо нема документів на прихід- безоплатно отримані.
якщо безоплатно отримані, то я повинна собі їх в доходи поставити і вийде 2 рази податок заплачу

SvetlanaSK
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення SvetlanaSK »

Подскажите пожалуйста относительно лимита у физлица-предпринимателя. Товар оплачен по перечислению на р/с, не со счета предпринимателя, а от личного имени(33 тыс грн). У контрагента все офицально: налоговая накладная и т.д. Как отобразить это в книге доходов и расходов, эта сумма за несколько дней. если написать как есть, то будет превышние лимита кассы.

Тот самый гость
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1333 рази
Подякували: 1060 разів

Повідомлення Тот самый гость »

Извините, но лично я не смогла понять в Вашем вопросе ничего. Переформулируйте. Какой лимит кассы у ФОПа? Или вернее - какая касса у ФОПа? И что значит - как отразить в книге? По документам, которые "официальные" и отразить.

SvetlanaSK
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення SvetlanaSK »

Да, что-то я смешала грешное с праведным.

luxoil
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення luxoil »

У ФОПа нет лимита касы

Відповісти

Повернутись до “ФОП на загальній системі”