Единщикам надо срочно «переквалифицироваться» до 31 декабря!!!!!

Розділ XIV ПКУ
Natala98
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Natala98 »

оляля писав:
Female писав:
popen писав: Прежде чем сетовать, прочли бы вышеизложенное...
А вы бы не умничали popen! От Вас сдесь ни одной умной мысли!!! Только потыкаете. Уважение надо иметь к людям а не умничать чуть что.
Вибачте, але мені видається Ваше зауваження некоректним.
По-перше, судячи з кількості повідолмень, в и недавно з нами. По-друге, рореп знаючий бухгалтер і ми безпощадно інколи експлуатуємо його мізки.
І, вибачте, але скажу: не прийнято тут говорити грубо.: ми всі в одному човні, у нас у всіх однакові проблеми, які ми разом вирішуємо. Щиро сподіваюся, що Ви станете активним членом нашого бух#drinks# клубу і спілкування буде корисним і для Вас і для усіх.
+ #ok# ,popen, отдельное спасибо,уж очень грамотно и с юмором всегда отвечаете#ok#

Учусь
Высший разум
Высший разум
Подякували: 4 рази

Повідомлення Учусь »

Female писав:
popen писав:
Female писав:новые КВЕДы с 01.01.2012. Сейчас их еще нет. Смысл что менять. Менять надо с 1 по 25 января. А как это будет просто ума не приложу. ЧПшников же уйма а регистраторов рас, два и обчелся)))
Прежде чем сетовать, прочли бы вышеизложенное...
А вы бы не умничали popen! От Вас сдесь ни одной умной мысли!!! Только потыкаете. Уважение надо иметь к людям а не умничать чуть что.

ОООООО. Это popen умничает? Он здесь уже стольким помог. Пусть продолжает умничать )))))))

Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Дозвонилась регистраторам, и они подтвердили, что перерегистрироваться нужно с 3 января 2012, и то не факт, что у них уже будет 3 числа новая база. Так что 3 надо только начинать прозвон по администрациям.

Лада
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Лада »

Не змогла пройти повз
Female писав: А вы бы не умничали popen! От Вас сдесь ни одной умной мысли!!! Только потыкаете. Уважение надо иметь к людям а не умничать чуть что.
Тут дійсно не прийнято грубіянити. Підтимую в цьому оляля.
Краще скористайтесь своїм же
Уважение надо иметь к людям

Але
оляля писав:судячи з кількості повідолмень
- це не зовсім вдалий критерій оцінки (взагалі), пробачте.
Можна назадавати питань або похихать в тисячах повідомлень. Цінити треба за надану допомогу колегам.

Хоча влучно чи з акцентом сформульване питання - теж допомога, принаймні мені.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Хоча влучно чи з акцентом сформульване питання - теж допомога, принаймні мені. ото ж бо: правильно смформульовне питання економить час і тим хто питає, і тим хто відповідає. інколи людина чітко формулює проблему, а інколи - потрібно море питання, щоб добратись до суті.
А про кількість повідомлень я написала тому що людина недавно з нами, (з цих 9 - здається 4 у цій темі. ) і можливо ще не розібралася з тим, як ми тут живемо. у будь якому випадку, вважаю, не пор=трібно ні ображати ні ображатися, а допомагати: у цьому ж суть

TatiynaP
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення TatiynaP »

А у нас госрегистратор форму№ 11 не принимает. Говорит, что до конца года не работает программа с новыми КВЭДами. А я тоже хотела ЧПшнику внести новые виды деятельности, перед подачей заявления на единый налог.

Відповісти

Повернутись до “Спрощена система оподаткування”