оподаткування доходів за 2011 рік в 2012 році
Підприємець не буде працювати в 2012 році на спрощені системі ( не подає заяву ) , а кошти поступлять на рахунок за послуги надані в листопаді - грудні 2011 року , як будуть оподатковуватись доходи ? В звіті за 4 квартал ці доходи будуть включені .
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
в звіті за 4 кв. ви їх показати не можете, бо виручка визначається по касовому методу, а коштів у вас ще немає. У 2012 році будете платити 34,7 % у ПФ і 15 % у податкову від чистого доходуІгоркел писав:Підприємець не буде працювати в 2012 році на спрощені системі ( не подає заяву ) , а кошти поступлять на рахунок за послуги надані в листопаді - грудні 2011 року , як будуть оподатковуватись доходи ? В звіті за 4 квартал ці доходи будуть включені .
а если ФОП будет на 2-й группе ЕН, а проплаты поступят по выполненным работам за прошлый год, как быть?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2117 разів
- Подякували: 10410 разів
Кассовый метод: поступили деньги - в книгу их!wikna писав:а если ФОП будет на 2-й группе ЕН, а проплаты поступят по выполненным работам за прошлый год, как быть?
так не имеет право 2-я группа, доход от выполненных работ???
І в мене схожа ситуація: підприємцю , який з 2012 року в 2-ій групі, повинні надійти кошти (борг) від юр.особи за роботи, виконані в 2011 році ... І як бути з такими ""перехідними" сумами? Може в когось вже є подібний досвіт, буду вдячна.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
Вопрос очень интересный - может брать 3гр. , а потом уже получив в 1кв. деньги перейти во 2гр. - но можно ли так??? нужно думать и читать...НКУjuliatik писав:І в мене схожа ситуація: підприємцю , який з 2012 року в 2-ій групі, повинні надійти кошти (борг) від юр.особи за роботи, виконані в 2011 році ... І як бути з такими ""перехідними" сумами? Може в когось вже є подібний досвіт, буду вдячна.