единый налог 2011

Розділ XIV ПКУ
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Може він так хотів їсти, спішив на обід, що з'їв і 4 порції і , хвостика, як добавку#laugh# #laugh# #laugh#

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

Альона1 писав:Може він так хотів їсти, спішив на обід, що з'їв і 4 порції і , хвостика, як добавку#laugh# #laugh# #laugh#
#laugh# #laugh# #laugh#

NikaP
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 12 разів

Повідомлення NikaP »

Вечірка писав:
Альона1 писав:
Вечірка писав: может он имел ввиду 34,7% с догова ЦПХ как с обычным физ-лицом?
Так він мав на увазі це , але це не договор ЦПХ. Це відносини між підприємцями фізичними особами.
І якщо вам (юридичним особам теж) підприємець надає послугу, якої не має у його видах діяльносі, пенсійний його обкладає ЄСВ 34.7%.
Альона1, я с вами полностью согласна, это совсем другая ситуация, просто вопрошант не поняла откуда 37% вот я и предположила, что их контрагент имел ввиду
Я не знаю, что хочет от нас ФЛП Иванов И.И., и чем в данном случае Выписка отличается от Св-ва!?

NikaP
ПрофиПрофи

Повідомлення NikaP »

У нас с ним обычный договор К-П.

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

NikaP писав:Я не знаю, что хочет от нас ФЛП Иванов И.И., и чем в данном случае Выписка отличается от Св-ва!?
наверное, они мотивируются вот этим письмом http://buhgalter911.com/Res/Zakoni/Pism ... 32286.aspx

NikaP
ПрофиПрофи

Повідомлення NikaP »

Вечірка писав:
NikaP писав:Я не знаю, что хочет от нас ФЛП Иванов И.И., и чем в данном случае Выписка отличается от Св-ва!?
наверное, они мотивируются вот этим письмом http://buhgalter911.com/Res/Zakoni/Pism ... 32286.aspx
@Як і раніше, подається копія свідоцтва про державну реєстрацію платниками податків, державну реєстрацію яких проведено до 07.05.2011 та стосовно яких після зазначеної дати до Єдиного державного реєстру не вносились зміни щодо відомостей, які зазначались у свідоцтві про державну реєстрацію або вказуються у виписці, а також платниками податків, для яких установлені особливості їх державної реєстрації та відомості про яких не включаються до Єдиного державного реєстру.@
Т.Е.,КАК Я ПОНИМАЮ, МНЕ НЕОБЯЗАТЕЛЬНО ДАВАТЬ вЫПИСКУ!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

NikaP писав:
Вечірка писав:
@Як і раніше, подається копія свідоцтва про державну реєстрацію платниками податків, державну реєстрацію яких проведено до 07.05.2011 та стосовно яких після зазначеної дати до Єдиного державного реєстру не вносились зміни щодо відомостей, які зазначались у свідоцтві про державну реєстрацію або вказуються у виписці, а також платниками податків, для яких установлені особливості їх державної реєстрації та відомості про яких не включаються до Єдиного державного реєстру.@
А у Вас у свідоцтві про державну реєстрацію перераховані види діяльності?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

NikaP писав: КАК Я ПОНИМАЮ, МНЕ НЕОБЯЗАТЕЛЬНО ДАВАТЬ вЫПИСКУ!
А в чем проблема? Вам жалко дать им лист бумаги?

NikaP
ПрофиПрофи

Повідомлення NikaP »

Альона1 писав:
NikaP писав:
Вечірка писав: наверное, они мотивируются вот этим письмом http://buhgalter911.com/Res/Zakoni/Pism ... 32286.aspx
А у Вас у свідоцтві про державну реєстрацію перераховані види діяльності?
Нет. Ну а разве в Выписке указаны? Это же почти копия Св-ва!

инспектор
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення инспектор »

popen писав:
Oksya писав:Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, я ЧП (зарегистрирован в декабре 2010г), отчет по единому налогу сдала за 1 кв. 2011 с прочерками. Весь год деятельность отсутствовала, со 2-4 кв. отчеты не сдавала, а единый платила. Сейчас подала заявление со 2 кв. 2012г. заяву на единый.Вопрос вот в чем: могут ли мне отказать в выдачи свидетельства ед налога если я не сдавала отчеты за периоды (2-4 кв.2011г.) Помогите что делать в данной ситуации????? За ранее спасибо!!!
Могут и отказать. Штрафы за неподанную отчетность могут прировнять к налог.долгу.
За неподачу отчетов отказ для получения свидетельства не предусмотрен, тем более за несвоевременную подачу либо не подачу отчета по единому налогу за 2011г. штрафа не существует.

Відповісти

Повернутись до “Спрощена система оподаткування”