А если я не указал - утрачивает актуальность ?
= КВЕД-2010: як правильно вибрати =
-
FyDD
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2478 разів
- Подякували: 759 разів
-
Оля-ля777
- Гений

- Дякував (ла): 125 разів
- Подякували: 217 разів
Смотря какой у вас город, если например Одесса, то не указать Одесскую область я считаю не велика ошибка. И район города не особо важен, если указан индекс. А вот если город не областной центр, то я б уже побоялась и преподавала заяву.
-
sNika
- Профи
- Дякував (ла): 197 разів
- Подякували: 5 разів
Доброго дня! Допоможіть будь ласка в такому питанні:
Для того, щоб виключити КВЕД з реєстру платників єдиного податку, є якісь терміни або умови, щоб з 1 жовтня, наприклад , цьго КВЕДу не було в свідоцтві?
Бо якщо, наприклад, сьогодні через Дію, подаємо відмову від КВЕДу, то напевно, з сьогоднішнього числа вже не маємо права використовувати цей КВЕД?
Для того, щоб виключити КВЕД з реєстру платників єдиного податку, є якісь терміни або умови, щоб з 1 жовтня, наприклад , цьго КВЕДу не було в свідоцтві?
Бо якщо, наприклад, сьогодні через Дію, подаємо відмову від КВЕДу, то напевно, з сьогоднішнього числа вже не маємо права використовувати цей КВЕД?
-
FyDD
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2478 разів
- Подякували: 759 разів
ФОП 2гр. хочет продавать товари для животніх.
- Интересует есть ли специализированній КВЕД ?
- Нет ли среди єтих товаров, то что можно отнести к мед. товарам ? Не хочется связіваться с товарнім учетом.
Подскажите, плиз.
- Интересует есть ли специализированній КВЕД ?
- Нет ли среди єтих товаров, то что можно отнести к мед. товарам ? Не хочется связіваться с товарнім учетом.
Подскажите, плиз.