Сбросьте, плиз, это разъяснение.ОдессаАудит писав:Да, но в ЕБНЗ появилось разъяснение, согласно которому налоговики отказываются признавать расходы, если услуги общесистемщику предоставлены ФЛП второй группы.оляля писав:раніше був пункт139.1.12 - заборона відносити на витрати придбане або послуги єдинника. Тепер цей пункт виключений
Предприятие отказывается работать с единщиком
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 190 разів
- Подякували: 246 разів
В этом случае, наверно не хотят, более подходит чем не могут!!#g_dance# #g_dance#popen писав:Общесистемщик, а, тем более, ЮЛ, может делать всё что угодно, не запрещенное законами.Бухгалтерок писав:В смысле как фирме доказать что она может работать с единщиком,на уровне законодательства.Просто говорят нет не можем работать и все.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Но по состоянию на сегодня мы ( предприятие на общей системе) не знаем в какой группе принадлежит наш единщик. Нового свидедетельства ему ещё не выдали. А старое действительно до 01.06.12. У меня такая же ситуация: пришёл ФОП заправить картриджи. Меня в офисе не было. Секретарь всё как всегда оформила. И что мне с 800,0 грн.делать?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
шось я не розумію, просвітіть будь ласка: якщо ЮО віднесе на витртаи те що куплено чи послуги в 2 групи, що буде? і якщо можна чому? тому що заборону має єдиноподатник. І мені здається, якщо він буде працювати в ЮО на заг. системі і буде надавати йому послуги - то це проблеми ФОП:298.2.3п.5. То чому має хвилюватися ЮО? у нього немає заборони на віднесення на виттрати придбаного у фоп або послуг у нього. А якщо є - вкажіть пнукт, будь ласка . поясніть, може я чогось не розумію7
-
- Акула НКУ
-
- Акула НКУ
Я вважаю, що можеет спокійно відносити на витрати, потім подаєте звіт по єдинниках, де він буде фігурувати. А далі - його проблеми, бо у Вас немає заборони на віднесення на витртаи. Але тут я думаю, щоб не сваритися - всі ми люди - якщо він до дргуої групи відноситься - замість заправки оформити продаж барабана чи ще щось таке.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
+ палочки к барабану.#g_crazy#оляля писав:Я вважаю, що можеет спокійно відносити на витрати, потім подаєте звіт по єдинниках, де він буде фігурувати. А далі - його проблеми, бо у Вас немає заборони на віднесення на витртаи. Але тут я думаю, щоб не сваритися - всі ми люди - якщо він до дргуої групи відноситься - замість заправки оформити продаж барабана чи ще щось таке.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 221 раз
Не всегда Проблемы ФОП. Если у него не будет этого вида деятельности или он на 1 - 2-й группе, то ЮЛ должны удержать налог 15% и ЕСВ заплатить. Или я что-то не понимаю. А в затраты то брать можно. Но все-таки...