Ірино, перш ніж озвучувати чужі бачення проблеми я б вам радив перевірити інформацію.
1. В заяві про застосування спрощеної системи оподаткування необхідно вказувати види діяльності згідно КВЕД ДК 009:2005.
2. Перехід на новий класифікатор буде здійснюватися протягом 2012 року, і державні реєстратори будуть повідомляти про необхідність внесення змін в першу чергу ті суб"єкти, види діяльності яких видозмінились.
І не треба видавати непепевірену інформацію за аксіому, та вводити довірливих людей в паніку.
BBC писав:Ірино, перш ніж озвучувати чужі бачення проблеми я б вам радив перевірити інформацію.
1. В заяві про застосування спрощеної системи оподаткування необхідно вказувати види діяльності згідно КВЕД ДК 009:2005.
2. Перехід на новий класифікатор буде здійснюватися протягом 2012 року, і державні реєстратори будуть повідомляти про необхідність внесення змін в першу чергу ті суб"єкти, види діяльності яких видозмінились.
І не треба видавати непепевірену інформацію за аксіому, та вводити довірливих людей в паніку.
Ажиотаж оттуда,что в нашей стране необходимо все время за чем-то следить,все новости отслеживать.И еще любят они под конец года чем-нибудь озадачить.#g_cray2# а нам потом отвечай#g_cray2#
все так неоднозначно и огульно...
какая мне разница, что "Україна є активним учасником міжнародної співпраці у рамках європейського статистичного простору" !!!
З огляду на те, що КВЕД використовується для представлення та аналізу статистичної, фінансової, митної, податкової, банківської та іншої економічної інформації, період з 01.01.2011 до 31.12.2012 є періодом проведення заходів щодо переходу органів державної статистики та інших органів державної влади, які є користувачами Класифікації, на нову КВЕД (ДК 009:2010).
замечательно! есть целый год, чтоб перейти... или для СПДед.на это, как я поняла, выделяется время до июНя... все равно ж время есть
Я уже просто на грани!!! Потому что пока разобралась с регистрацией персональных данных, пока разобралась с 20-ОПП, которую, кстати, надо всем подать- и не только оказывается подать, а сначала встать на учет в неосновной ГНИ и только потом подать!!!- сил на километровые очереди к регистратору уже просто нет, поэтому уже пускай плетут шо завгодно- все равно , как ни рыпайся, мы все тут что-нибудь обязательно нарушим..
natalka17 писав:Я уже просто на грани!!! Потому что пока разобралась с регистрацией персональных данных, пока разобралась с 20-ОПП, которую, кстати, надо всем подать- и не только оказывается подать, а сначала встать на учет в неосновной ГНИ и только потом подать!!!- сил на километровые очереди к регистратору уже просто нет, поэтому уже пускай плетут шо завгодно- все равно , как ни рыпайся, мы все тут что-нибудь обязательно нарушим..
а не надо ничему удивляться... азаровщина = обдераловщина... он же налоговик, только и знает как налоги гребсти! от него ждать другого и нечего #g_hospita