Книга обліку доходів (з 01.01.2021 облік у довільній формі)!!!

Розділ XIV ПКУ
Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

rey писав:при госрегистрации ФОПа в середине октября допустили ошибку в его адресе проживания. в книге доходов, получается, тоже не верное указан адрес (заполняли на основании выписки из ЕГР). надо менять книгу доходов в налоговой или нет, ведь ИНН не изменился?
Если налоговая та же – то менять Книгу не надо. Зачеркните "старый адрес" и напишите новый.
(не забудьте новый витяг с реестра плательщиков ЕН; возможно, с подачей перед этим заяви)
Зображення

rey
Гений
Гений
Дякував (ла): 128 разів
Подякували: 131 раз

Повідомлення rey »

Новое заявление на ЕН с изменениями налогового адреса ФОПа и запыт на вытяг из ЕН подготовили
Завтра поедем сперва у госрегистрации исправлять ошибку, потом в налоговую
Прям знамение с выше было. Нам сперва вытяг из ЕН потеряли и пытались доказать что мы на него не подавали. А потом ещё и книгу доходов отдали без подписей и печатей налоговой...

Sofia2018
УченикУченик
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Sofia2018 »

Доброе утро! Подскажите как правильно заполнить Книгу: есть два магазина с разными кведами, доход за день был и там и там, нужно заполнять одной суммарной строкой или разными?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Sofia2018 писав:Добрый вечер! Подскажите как правильно заполнить Книгу: есть два магазина с разными кведами, доход за день был и там и там, нужно заполнять одной суммарной строкой или разными?
Конечно суммой. У магазинов нет КВЕДов, КВЕДы есть у ФОПа...

santterra
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення santterra »

Добрий день! Таке питання. ФОП на загальній на протязі року переходив на 2 гр, потім знову на заг, на заг. не було доходів , потрібно реєструвати книгу доходів і витрат?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

santterra писав:Добрий день! Таке питання. ФОП на загальній на протязі року переходив на 2 гр, потім знову на заг, на заг. не було доходів , потрібно реєструвати книгу доходів і витрат?
Но старая Книга ОСН осталась?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

santterra писав:Добрий день! Таке питання. ФОП на загальній на протязі року переходив на 2 гр, потім знову на заг, на заг. не було доходів , потрібно реєструвати книгу доходів і витрат?
Вопросы по Книге доходов и расходов для ОСН обсуждаются: https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst29302p10.aspx
Зображення

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Доброго дня. Виникло питання щодо заповнення книги доходів фоп на єдиному податку в разі продажу товару по договору посередницької торгівлі. Згідно договору Фоп приймає за товар оплату на свій р/рахунок, а постачальнику перераховує кошти в той же день за мінусом Агетськоі винагороди. Яку суму вписувати в книгу доходів? В ст.292 пку написано, що доходом є агентська винагорода. І я по фоп в книзі доходів і вписувала тільки суму агентських. Чи правильно я робила? Чи потрібно в моєму випадку все виправляти: книгу доходів, податкові декларації...? Буду вдячна за відповіді з порадами.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Nelli-Nelli писав:Доброго дня. Виникло питання щодо заповнення книги доходів фоп на єдиному податку в разі продажу товару по договору посередницької торгівлі. Згідно договору Фоп приймає за товар оплату на свій р/рахунок, а постачальнику перераховує кошти в той же день за мінусом Агетськоі винагороди. Яку суму вписувати в книгу доходів? В ст.292 пку написано, що доходом є агентська винагорода. І я по фоп в книзі доходів і вписувала тільки суму агентських. Чи правильно я робила? Чи потрібно в моєму випадку все виправляти: книгу доходів, податкові декларації...? Буду вдячна за відповіді з порадами.
Вот тут https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst34317p35.aspx обсуждалась комиссионная торговля (пост от 14.11.18). Может вам и поможет...

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Popen писав:
Nelli-Nelli писав: Вот тут https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst34317p35.aspx обсуждалась комиссионная торговля (пост от 14.11.18). Может вам и поможет...
Дуже дякую Popen, я цей діалог теж читала, але вважаю що Дана ситуація не мій варіант, там мова іде про комісійну торгівлю, коли товар береться на комісію. А в моєму варіанті товар фопу відвантажується після оплати. А податкових роз’яснень я ніде не можу знайти - можна фопу на єдиному податку вписувати в книгу доходів тільки агентська винагороду чи ні.

Відповісти

Повернутись до “Спрощена система оподаткування”