з довідки 4 ОППatir писав:Підкажіть будь-ласка! З відки брать номер реєстрації в органі державної податкової служби і дата взяття на облік?
Заявление на ед. налог на 2012
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
Люди, хто що знає на рахунок книжок? Їх же ж подаємо разом з заявою? І щось я провтикала: на найманих теж жеж потрібно книжку, правда?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
Да, пока не бежим:) Согласно НК мы пока пользуемся КВЕД 05.Rifma писав:Ребят, правильно ли я поняла: поскольку в новой заяве на единый налог идет ссылка на КВЕД ДК 009:2005 (п.10 заяви), то значит пока не бежим, сломя голову, за новыми КВЕДами? Подаем со старыми???
-
- Светоч Мысли
Вот-вот!! Мне тоже очень интересно, будут ли проверять книги или нет? несем мы их, или это никому не нужно?оляля писав:Люди, хто що знає на рахунок книжок? Їх же ж подаємо разом з заявою? І щось я провтикала: на найманих теж жеж потрібно книжку, правда?
-
- Гуру
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 4 рази
Levenya писав:Да, пока не бежим:) Согласно НК мы пока пользуемся КВЕД 05.Rifma писав:Ребят, правильно ли я поняла: поскольку в новой заяве на единый налог идет ссылка на КВЕД ДК 009:2005 (п.10 заяви), то значит пока не бежим, сломя голову, за новыми КВЕДами? Подаем со старыми???
Самая лучшая пока новость в Новом Году!!! Спасибо!!!
-
- Гуру
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 4 рази
Думаю, придется звонить в свою налоговую и вообще с ними согласовывать ПОЛНЫЙ список того, что им надо: заява, книга, старое св-во... что еще???#rtfm#Levenya писав:Вот-вот!! Мне тоже очень интересно, будут ли проверять книги или нет? несем мы их, или это никому не нужно?оляля писав:Люди, хто що знає на рахунок книжок? Їх же ж подаємо разом з заявою? І щось я провтикала: на найманих теж жеж потрібно книжку, правда?
-
- Светоч Мысли
в моей налоговой сказали такой список еще до НГ:Rifma писав:Думаю, придется звонить в свою налоговую и вообще с ними согласовывать ПОЛНЫЙ список того, что им надо: заява, книга, старое св-во... что еще???#rtfm#Levenya писав:Вот-вот!! Мне тоже очень интересно, будут ли проверять книги или нет? несем мы их, или это никому не нужно?оляля писав:Люди, хто що знає на рахунок книжок? Їх же ж подаємо разом з заявою? І щось я провтикала: на найманих теж жеж потрібно книжку, правда?
Для подачі заяви про видачу свідоцтва про право сплати єдиного податку необхідно мати при собі такий перелік документів:
- Копія 4- ОПП;
- Довідка зі статистики ( нової форми );
- Копії паспортів директорів;
- Заява нової форми про видачу свідоцтва ( на зворотному боці заяви вказати реєстраційний номер Книги обліку доходів і витрат).
Но это ЮЛ... для ФОПов пока не знаю...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
тільки що дзвонила в податкову Святошинський р-н, м. Київ, то сказали, що із заявою подавати розрахунок доходів за мин. рік, без нього заяви не приймутьLevenya писав:в моей налоговой сказали такой список еще до НГ:Rifma писав:Думаю, придется звонить в свою налоговую и вообще с ними согласовывать ПОЛНЫЙ список того, что им надо: заява, книга, старое св-во... что еще???#rtfm#Levenya писав: Вот-вот!! Мне тоже очень интересно, будут ли проверять книги или нет? несем мы их, или это никому не нужно?
Для подачі заяви про видачу свідоцтва про право сплати єдиного податку необхідно мати при собі такий перелік документів:
- Копія 4- ОПП;
- Довідка зі статистики ( нової форми );
- Копії паспортів директорів;
- Заява нової форми про видачу свідоцтва ( на зворотному боці заяви вказати реєстраційний номер Книги обліку доходів і витрат).
Но это ЮЛ... для ФОПов пока не знаю...
-
- Акула НКУ
я взагалі то мала на увазі книжки до нової заяви.Levenya писав:Вот-вот!! Мне тоже очень интересно, будут ли проверять книги или нет? несем мы их, или это никому не нужно?оляля писав:Люди, хто що знає на рахунок книжок? Їх же ж подаємо разом з заявою? І щось я провтикала: на найманих теж жеж потрібно книжку, правда?