Единый налог

Розділ XIV ПКУ
111ромашка
Гений
Гений
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення 111ромашка »

Может ли быть юр.лицо оптовая продажа цветной металопрокат быть на едином налоге 5%

111ромашка
Гений
Гений
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення 111ромашка »

Где можно узнать виды деятельности для 4 группы юр.лицо?
виды деятельности: любые, кроме "запрещенных" - что сюда относится???????????????

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

111ромашка писав:Где можно узнать виды деятельности для 4 группы юр.лицо?
виды деятельности: любые, кроме "запрещенных" - что сюда относится???????????????
Торговля героином и просроченным анальгином...
Эти вопросы обсуждались уже раз 100

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

popen писав:
111ромашка писав:Где можно узнать виды деятельности для 4 группы юр.лицо? виды деятельности: любые, кроме "запрещенных" - что сюда относится???????????????
Торговля героином и просроченным анальгином... Эти вопросы обсуждались уже раз 100
я вас заочно люблю#g_pinkgla #g_crazy#

vilena
Гений
Гений
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 73 рази

Повідомлення vilena »

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності

291.5. Не можуть бути платниками єдиного податку:

291.5.1. суб'єкти господарювання (ЮО та ФОП), які здійснюють:
1) діяльність з організації, проведення азартних ігор;
2) обмін іноземної валюти;
3) виробництво, експорт, імпорт, продаж підакцизних товарів (крім роздрібного продажу паливно-мастильних матеріалів в ємностях до 20 літрів та діяльності фізичних осіб, пов'язаної з роздрібним продажем пива та столових вин);
4) видобуток, виробництво, реалізацію дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, у тому числі органогенного утворення;
5) видобуток, реалізацію корисних копалин;
6) діяльність у сфері фінансового посередництва, крім діяльності у сфері страхування, яка здійснюється страховими агентами, визначеними Законом України "Про страхування" ( 85/96-ВР ), сюрвейєрами, аварійними комісарами та аджастерами, визначеними розділом III цього одексу;
7) діяльність з управління підприємствами;
8) діяльність з надання послуг пошти та зв'язку;
9) діяльність з продажу предметів мистецтва та антикваріату, діяльність з організації торгів (аукціонів) виробами мистецтва, предметами колекціонування або антикваріату;
10) діяльність з організації, проведення гастрольних заходів;
291.5.2. фізичні особи - підприємці, які здійснюють технічні випробування та дослідження (група 74.3 КВЕД ДК 009:2005) ( va375202-05 ), діяльність у сфері аудиту;
291.5.3. фізичні особи - підприємці, які надають в оренду земельні ділянки, загальна площа яких перевищує 0,2 гектара, житлові приміщення, загальна площа яких перевищує 100 квадратних
метрів, нежитлові приміщення (споруди, будівлі) та/або їх частини, загальна площа яких перевищує 300 квадратних метрів;
291.5.4. страхові брокери, банки, кредитні спілки, ломбарди, лізингові компанії, довірчі товариства, страхові компанії, установи накопичувального пенсійного забезпечення, інвестиційні фонди і компанії, інші фінансові установи, визначені законом; реєстратори цінних паперів;

danser
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення danser »

Доброе время суток.
Я СПД, 3-я категория, соответственно есть счет в банке, и обычный карт-счет.
При переводе денег со счета СПД на карточку, банк отклонил проводку, ссылаясь, на отсутствие оплаты налога......... на мое упоминание о 3-е категории и уплате до 10 числа после квартола ответило ссылкой на Инструкция НБУ 22 п.3.10 и ссылкой на налоговый кодекс п.4 ст. 168 и 168.1.2.
Я думаю, что они не правы поскольку я могу сослаться на п 168.1.3. Или я не прав?

zosdos
Гений
Гений
Подякували: 39 разів

Повідомлення zosdos »

danser писав:Доброе время суток.
При переводе денег со счета СПД на карточку, банк отклонил проводку, ссылаясь, на отсутствие оплаты налога......... на мое упоминание о 3-е категории и уплате до 10 числа после квартола ответило ссылкой на Инструкция НБУ 22 п.3.10 и ссылкой на налоговый кодекс п.4 ст. 168 и 168.1.2.
Я думаю, что они не правы поскольку я могу сослаться на п 168.1.3. Или я не прав?
Если вы на едином налоге то ст 168 к вам вообще не относится(она касается налога на прибыль). Принесите им свидетельство. Это в каком банке такое?

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

БЕСПРЕДЕЛ!!!!!!!!

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

Мы тоже всегда так деньги переводим. Какой это банк умничает?#g_hospita

danser
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення danser »

Меня интересует статьи , которыми можно опровергнуть банковское решение..... Только не нужно говорить о презумпции невиновности %)

Відповісти

Повернутись до “Спрощена система оподаткування”