Соррі, я взала свій Дарницький район. Перейдіть за посиланням Якова - прочитаєте і розберетесь.Ldjulia писав: на сайті
видає цей рах 37196204012659
Так, має бути 204
Соррі, я взала свій Дарницький район. Перейдіть за посиланням Якова - прочитаєте і розберетесь.Ldjulia писав: на сайті
видає цей рах 37196204012659
Встигнете подати, щоб перейти з 2-го кварталу...oks111 писав:Підкажіть, будь-ласка, з переходом з 1-і групи на 2-гу групу єдиного податку з березня я вже не встигла? "платник може самостійно перейти на сплату єдиного податку, встановленого для інших груп платників єдиного податку, шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного кварталу". Це потрібно подати заяву до 15 травня, щоб з 1 червня бути на 2-й групі?
Нумерация кварталов начинается с января, квартал содержит в себе 3 (три) месяца...oks111 писав:Підкажіть, будь-ласка, з переходом з 1-і групи на 2-гу групу єдиного податку з березня я вже не встигла? "платник може самостійно перейти на сплату єдиного податку, встановленого для інших груп платників єдиного податку, шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного кварталу". Це потрібно подати заяву до 15 травня, щоб з 1 червня бути на 2-й групі?
Велике дякую, запуталася з кварталами#smile3#Popen писав:Нумерация кварталов начинается с января, квартал содержит в себе 3 (три) месяца...oks111 писав:Підкажіть, будь-ласка, з переходом з 1-і групи на 2-гу групу єдиного податку з березня я вже не встигла? "платник може самостійно перейти на сплату єдиного податку, встановленого для інших груп платників єдиного податку, шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного кварталу". Це потрібно подати заяву до 15 травня, щоб з 1 червня бути на 2-й групі?
Если на территории рынков, то можно 1-ю. Но там годовой оборот всего 150 тыс. грн. Если в других обстоятельствах, то можно 2-ю.dunyasha писав:Подскажите, пож. какую группу ФОП лучше выбрать для торговли розничной с лотков безалкогольных напитков, шоколада и мороженого?
даkolibri писав:Здравствуйте! Подскажите, ФОП на 1 группе зарегистрирован 28.02.18., а дата перехода на ЕН 01.03.18г. Нужно было подавать декларацию про майновый стан за 1 кв. 2018г.?

Повернутись до “1-я група. Фізичні особи-підприємці”