2-а група

Загальні питання, ставка податку, книга обліку доходів
Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

ФОП 2 група вид дыяльносты консультацыъ по програмам 1 С і ПК чи має право надавати послуги для юридичних осіб на заг системі оподаткування?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2117 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Ната2727 писав:ФОП 2 група вид дыяльносты консультацыъ по програмам 1 С і ПК чи має право надавати послуги для юридичних осіб на заг системі оподаткування?
немає.

IRYNA11
Гений
Гений
Дякував (ла): 162 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення IRYNA11 »

Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Орендуємо (ФОП ОС та ФОП ЄП 2 група) приміщення під магазин, ОС - торгівля алкоголем, 2 гр- торгівля продуктами харчування.
У цьому приміщенні є вільна площа для організації кафетерію, уже зробили ремонт.
Чи можна продавати пиво на розлив??? що для цього потрібно???
Кведи у обох ФОПів основні 47.11, але у єдинщикає ще інші не активні. Допоможіть мені розібратися як правельно усе організувати з пивом на розлив???? І якщо ФОП ЄП продавав ряніше пиво на розлив чим це черевато???

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2117 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

IRYNA11 писав:Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Орендуємо (ФОП ОС та ФОП ЄП 2 група) приміщення під магазин, ОС - торгівля алкоголем, 2 гр- торгівля продуктами харчування.
У цьому приміщенні є вільна площа для організації кафетерію, уже зробили ремонт.
Кведи у обох ФОПів основні 47.11, але у єдинщикає ще інші не активні. Допоможіть мені розібратися як правельно усе організувати з пивом на розлив???? І якщо ФОП ЄП продавав ряніше пиво на розлив чим це черевато???
Вот, по-моему, исчерпывающий ответ на ваш вопрос: http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=198684

IRYNA11
Гений
Гений

Повідомлення IRYNA11 »

Popen писав:
IRYNA11 писав:Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Вот, по-моему, исчерпывающий ответ на ваш вопрос: http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=198684
Дякую за ссилку!!! За ліцензію я знаю. Мене цікавить чи можна в магазині поставити кеги з пивом і торгувати на розлив поки доробить приміщення. І що потрібно щоб торгувати пивом на розлив??????

IRYNA11
Гений
Гений

Повідомлення IRYNA11 »

У магазині ФОП ОС має ліцензію на роздрібну торгівлю алкоголем.

marinna_90
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 724 рази
Подякували: 44 рази

Повідомлення marinna_90 »

Подскажите, пожалуйста, если оплачено единый налог за сентябрь, а за август нет (по назначению), считается ли это основанием для недоимки по ЕН?

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

marinna_90 писав:Подскажите, пожалуйста, если оплачено единый налог за сентябрь, а за август нет (по назначению), считается ли это основанием для недоимки по ЕН?
Если просто перепутали название месяца, а платежи идут ежемесячно подряд, то ничего страшного не будет. Можете подстраховаться и написать письмо в ГНИ - "Прошу ошибочно указанное название месяца "сентябрь" считать платежом за август."

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1932 рази
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Хлопчики і дівчатка, підкажіть хто знає...
ФОП 2група КВЕД 4778 "Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах" - чи може продати запасні чатини і деталі до бензоінструменту юридичній особі (бюджетнику) ?
Бо щось мені це дуже не подобається...
Взагалі чи можна такі запчастини, деталі і комплектуючі "впихнути" у цей КВЕД ?
Дякую.

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Tasa писав:Хлопчики і дівчатка, підкажіть хто знає...
ФОП 2група КВЕД 4778 "Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах" - чи може продати запасні чатини і деталі до бензоінструменту юридичній особі (бюджетнику) ?
Бо щось мені це дуже не подобається...
Взагалі чи можна такі запчастини, деталі і комплектуючі "впихнути" у цей КВЕД ?
Дякую.
Очень сомневаюсь, так КВЕД розничная торговля (не беря во внимание название далее), а продажа будет юр. лицу, а соот. это уже опт

Відповісти

Повернутись до “2-я група. Фізичні особи-підприємці”