Ната2727 писав:ФОП 2 група вид дыяльносты консультацыъ по програмам 1 С і ПК чи має право надавати послуги для юридичних осіб на заг системі оподаткування?
Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Орендуємо (ФОП ОС та ФОП ЄП 2 група) приміщення під магазин, ОС - торгівля алкоголем, 2 гр- торгівля продуктами харчування.
У цьому приміщенні є вільна площа для організації кафетерію, уже зробили ремонт.
Чи можна продавати пиво на розлив??? що для цього потрібно???
Кведи у обох ФОПів основні 47.11, але у єдинщикає ще інші не активні. Допоможіть мені розібратися як правельно усе організувати з пивом на розлив???? І якщо ФОП ЄП продавав ряніше пиво на розлив чим це черевато???
IRYNA11 писав:Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Орендуємо (ФОП ОС та ФОП ЄП 2 група) приміщення під магазин, ОС - торгівля алкоголем, 2 гр- торгівля продуктами харчування.
У цьому приміщенні є вільна площа для організації кафетерію, уже зробили ремонт.
Кведи у обох ФОПів основні 47.11, але у єдинщикає ще інші не активні. Допоможіть мені розібратися як правельно усе організувати з пивом на розлив???? І якщо ФОП ЄП продавав ряніше пиво на розлив чим це черевато???
IRYNA11 писав:Доброго вечора!!!! Прошу вашої допомоги!!!!!
Дякую за ссилку!!! За ліцензію я знаю. Мене цікавить чи можна в магазині поставити кеги з пивом і торгувати на розлив поки доробить приміщення. І що потрібно щоб торгувати пивом на розлив??????
marinna_90 писав:Подскажите, пожалуйста, если оплачено единый налог за сентябрь, а за август нет (по назначению), считается ли это основанием для недоимки по ЕН?
Если просто перепутали название месяца, а платежи идут ежемесячно подряд, то ничего страшного не будет. Можете подстраховаться и написать письмо в ГНИ - "Прошу ошибочно указанное название месяца "сентябрь" считать платежом за август."
Хлопчики і дівчатка, підкажіть хто знає...
ФОП 2група КВЕД 4778 "Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах" - чи може продати запасні чатини і деталі до бензоінструменту юридичній особі (бюджетнику) ?
Бо щось мені це дуже не подобається...
Взагалі чи можна такі запчастини, деталі і комплектуючі "впихнути" у цей КВЕД ?
Дякую.
Tasa писав:Хлопчики і дівчатка, підкажіть хто знає...
ФОП 2група КВЕД 4778 "Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах" - чи може продати запасні чатини і деталі до бензоінструменту юридичній особі (бюджетнику) ?
Бо щось мені це дуже не подобається...
Взагалі чи можна такі запчастини, деталі і комплектуючі "впихнути" у цей КВЕД ?
Дякую.
Очень сомневаюсь, так КВЕД розничная торговля (не беря во внимание название далее), а продажа будет юр. лицу, а соот. это уже опт