Отчетность ФОП 2-я група

Загальні питання, ставка податку, книга обліку доходів
Linda28
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Linda28 »

Popen писав:
Linda28 писав:Дякую... але якщо я не бухгалтер, для меня це все такий темний ліс..... Не могли б ви розяснити, якщо це можливо і не забере у вас час

Ага, побачила, що з прочерками. А я ще чула, що подається Нова Декларація, і там треба вказувати прибуток під час перебування на ЕП, таку саму суму, як у Декларації по ЕП?
Да, пардон, вылетело... В стр. 11, 11.1 укажите доход на ЕН.
Не нова, а звитна
О, нарешті, бачу світло в кінці тунеля)))) дай Боже Вам здоровячка)))
Отже, я вказую тільки графу 11 та 11.1 А додатків жодних не треба? І якщо є нерухоме майно, це теж треба вказати?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Linda28 писав:
Popen писав:
Linda28 писав:Дякую... але якщо я не бухгалтер, для меня це все такий темний ліс..... Не могли б ви розяснити, якщо це можливо і не забере у вас час

Ага, побачила, що з прочерками. А я ще чула, що подається Нова Декларація, і там треба вказувати прибуток під час перебування на ЕП, таку саму суму, як у Декларації по ЕП?
Да, пардон, вылетело... В стр. 11, 11.1 укажите доход на ЕН.
Не нова, а звитна
Отже, я вказую тільки графу 11 та 11.1 А додатків жодних не треба? І якщо є нерухоме майно, це теж треба вказати?
1. Для спасибы есть специальная кнопочка... #blush#
2. Если был доход от этой нерухомости.

Linda28
УченикУченик

Повідомлення Linda28 »

Popen писав:
Linda28 писав:
Popen писав: Да, пардон, вылетело... В стр. 11, 11.1 укажите доход на ЕН.
Не нова, а звитна
1. Для спасибы есть специальная кнопочка... #blush#
2. Если был доход от этой нерухомости.
Вже бачу)) ще раз дякую!
Ні, доходу не було. Тобто, жодних додатків теж не треба? Просто написати стр 11 та 11,1, правильно? Все інше- поставити прочерки?

І ще.. чому тоді інспектор наголошує, що не треба здавати? це вони що, навмисне так роблять, щоб потім оштрафувати? А, вона сказала, що якщо ми подамо Декларацію річну, то буде штраф, за неподачу квартальної. Так я розумію, що там штраф 170 грн. Але ж якщо ми і річну не подаму буде ще більше#wall#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Linda28 писав:І ще.. чому тоді інспектор наголошує, що не треба здавати? це вони що, навмисне так роблять, щоб потім оштрафувати? А, вона сказала, що якщо ми подамо Декларацію річну, то буде штраф, за неподачу квартальної. Так я розумію, що там штраф 170 грн. Але ж якщо ми і річну не подаму буде ще більше#wall#
Если прислушиваетесь к инспекторам, то обязательно сверяйте их перлы с закон. и проч. актами... За неподачу квартальной и так будет штраф и не нужно его уваивать не подавая годовую

Linda28
УченикУченик

Повідомлення Linda28 »

Popen писав:
Linda28 писав:І ще.. чому тоді інспектор наголошує, що не треба здавати? це вони що, навмисне так роблять, щоб потім оштрафувати? А, вона сказала, що якщо ми подамо Декларацію річну, то буде штраф, за неподачу квартальної. Так я розумію, що там штраф 170 грн. Але ж якщо ми і річну не подаму буде ще більше#wall#
Если прислушиваетесь к инспекторам, то обязательно сверяйте их перлы с закон. и проч. актами... За неподачу квартальной и так будет штраф и не нужно его уваивать не подавая годовую
Зрозуміла тепер все#smile3#

А підкажіть ще будьласка, по Деклараціїї платника ЕП. Якщо у нас були штрафи за 2 міс несвоєчасної сплати ЕН ( ми їх оплатили), це треба нам вказувати в Деклараціїї ЕП? якщо так, то де саме?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Linda28 писав:
Popen писав:
Зрозуміла тепер все#smile3#

А підкажіть ще будьласка, по Деклараціїї платника ЕП. Якщо у нас були штрафи за 2 міс несвоєчасної сплати ЕН ( ми їх оплатили), це треда мам вказувати в Деклараціїї? якщо так, то де саме?
Не вказуються...

Linda28
УченикУченик

Повідомлення Linda28 »

[/quote] Не вказуються...[/quote]
VІІ. ВИЗНАЧЕННЯ ПОДАТКОВИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ У ЗВ'ЯЗКУ З ВИПРАВЛЕННЯМ САМОСТІЙНО ВИЯВЛЕНИХ ПОМИЛОК⁶
ну там же сума перерахування була інша, більша на 50% за міс... Чи вказувати тільки суму ЕП за 3 міс 730 грн

Анири0607
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Анири0607 »

ЗДравствуйте всем!Подскажите,может была ситуация подобная, ФОПу единщику второй группы сформировала и сдала отчет тот,который квартальный (для третьей группы).Вот теперь думаю,как поступить-письмо писать,чтоб не признавали налоговой отчетностью,или просто пересдать правильно?
На горячую линию третий день дозвониться не могу,в налоговой внятного ответа не услышала,к сожалению.
Заранее спасибо

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Анири0607 писав:ЗДравствуйте всем!Подскажите,может была ситуация подобная, ФОПу единщику второй группы сформировала и сдала отчет тот,который квартальный (для третьей группы).Вот теперь думаю,как поступить-письмо писать,чтоб не признавали налоговой отчетностью,или просто пересдать правильно?
На горячую линию третий день дозвониться не могу,в налоговой внятного ответа не услышала,к сожалению.
Заранее спасибо
Обнулите сданный: подайте такой же квартальный (новый звитный), но с нулями. А потом сдайте уже правильную форму.

kameta
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення kameta »

Popen писав:
Анири0607 писав:ЗДравствуйте всем!Подскажите,может была ситуация подобная, ФОПу единщику второй группы сформировала и сдала отчет тот,который квартальный (для третьей группы).Вот теперь думаю,как поступить-письмо писать,чтоб не признавали налоговой отчетностью,или просто пересдать правильно?
Заранее спасибо
Обнулите сданный: подайте такой же квартальный (новый звитный), но с нулями. А потом сдайте уже правильную форму.
за целый сегодняшний день, я тоже склоняюсь, что нужно обнулить и сдать правильно. Ведь письма могут терять и т.д. У меня инспектор вообще на контакт не идет.... поэтому надеяться на письма. А на горячей линии мне ответили ссылкой на ст. 49,11 НКУ пишите письмо....Единственный вопрос остается, "нова звитна" с нулями за неё не могут наказать???

Закрито

Повернутись до “2-я група. Фізичні особи-підприємці”