Є новостворений ФОП. 2 група.
Торгівля пензликами - для використання в стоматології.
Оплата на р/р - без використання РРО
Підскажіть будт ласка чи обовязково йому потрібні приходні документи ? (товар який продає - купляє за готівку)
Чи має він вести обліку?
І таке питнання - пензлики вони - вироби медичного призначення?
Може хтось працює в цій сфері.
Буду вдячна за відповіді.
2-а група
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Irina777
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1092 рази
Перечитала еще раз пост...Зачем вообще такие сложности?... Ну, возникла переплата по одному счету, по следующему заплатите меньше... Зачем вообще акцентировать на этом внимание? А если поставщику это важно - напишите письмо и отдайте... А у себя просто заплатите по счету №20 меньше на сумму переплаты.FyDD писав: ↑20 листопада 2023, 10:34С возвратом есть технические сложности
А если уточнить формулировку, указать что один договор
"Прошу переплату по договору №11 и счету №10 зачесть в счет оплаты по договору №11 и счету № 20" ..?
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14167 разів
- Подякували: 27980 разів
відповідно до абзацу тридцять шостого
Також шукайте на
Доброго дня.
Підкажіть будь ласка, фоп 2 єдиний податок.
Квед 28.41 виробництво металообробних машин
46.62 оптова торгівля верстатами
46.69 оптова торгівля іншими машинами і устаткуванням.
Грубо кажучи я купую на металобазі метал, з цього металу роблю верстат.
Виставляю рахунок "продаж верстата"
І продаю його ТОВ.
Ніяких питань не буде?
Потрібні документи на метал який я купую?
Підкажіть будь ласка, фоп 2 єдиний податок.
Квед 28.41 виробництво металообробних машин
46.62 оптова торгівля верстатами
46.69 оптова торгівля іншими машинами і устаткуванням.
Грубо кажучи я купую на металобазі метал, з цього металу роблю верстат.
Виставляю рахунок "продаж верстата"
І продаю його ТОВ.
Ніяких питань не буде?
Потрібні документи на метал який я купую?
Доброго вечора!
Чи потрібно ФОП 2 група, окремо сплачувати за електроенергію по ціні для бізнесу, якщо вид діяльності - виготовлення меблів та майстерня знаходиться вдома? Дякую.
Чи потрібно ФОП 2 група, окремо сплачувати за електроенергію по ціні для бізнесу, якщо вид діяльності - виготовлення меблів та майстерня знаходиться вдома? Дякую.
- Яков
- Гигант Мысли
Тарифи (для бізнесу чи для населення) ніяким чином не залежать від групи чи системи оподаткування.
Також особливо не мають значення вид (види) діяльності — чи то офіс, чи стоматологія, чи перукарня чи майстерня.
Питання щодо тарифів належать до компетенції постачальника електроенергії
Згідно з
побутовий споживач - індивідуальний побутовий споживач (фізична особа, яка використовує електричну енергію для забезпечення власних побутових потреб, що не включають професійну та/або господарську діяльність) або колективний побутовий споживач (юридична особа, створена шляхом об'єднання фізичних осіб - побутових споживачів, яка розраховується за електричну енергію за показами загального розрахункового засобу обліку в обсязі електричної енергії, спожитої для забезпечення власних побутових потреб таких фізичних осіб, що не включають професійну та/або господарську діяльність)
- Nepogoda
- Высший разум
- Дякував (ла): 290 разів
- Подякували: 415 разів
Доброго дня, коллеги!
Проверяла ЕК по ФОПам на 2й группе и вот что обнаружила.
Начисления по Единому налогу, которые были с начала года были сторнированы, но только до 1 июЛя 2023г.
Хотя закон, отменяющий эту льготу был принят позже и обязательную уплату ЕН вернули с 01августа. За июль висит податковый борг. И что самое интересное у этих ФОПов регистрация в разных районах разных областей. Кто то еще сталкивался с подобным?
Если можно дайте ссылку на закон, который ввел обязательную уплату с 1 августа. Я так понимаю, что нужно писать им письма.
Начисления по Единому налогу, которые были с начала года были сторнированы, но только до 1 июЛя 2023г.
Хотя закон, отменяющий эту льготу был принят позже и обязательную уплату ЕН вернули с 01августа. За июль висит податковый борг. И что самое интересное у этих ФОПов регистрация в разных районах разных областей. Кто то еще сталкивался с подобным?
Если можно дайте ссылку на закон, который ввел обязательную уплату с 1 августа. Я так понимаю, что нужно писать им письма.
- Яков
- Гигант Мысли
Не "заморачивайтесь" и ничего не нужно писать им СЕЙЧАС.Nepogoda писав: ↑29 листопада 2023, 14:48Доброго дня, коллеги!
Игнорируйте левые начисления за 2023 до марта след. года
-
- Гений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 214 разів
Я писала письмо об отмене начисления за июль по ФОПу 1 группа полтора месяца назад. И тишина, пока ничего не сняли.Яков писав: ↑29 листопада 2023, 15:21Не "заморачивайтесь" и ничего не нужно писать им СЕЙЧАС.Nepogoda писав: ↑29 листопада 2023, 14:48Доброго дня, коллеги!
Игнорируйте левые начисления за 2023 до марта след. года