Підкажіть , будь-ласка!
Хочу торгувати одягом і взуттям з-закордону(без док.) чи міняти коди на 47.1 і 47.2 (роздр. торг. одягом і взуттям) чи краще на 47.79 (розд.торг. уживаними тов.).
На даний момент у мене осно. вид діяльності 47.74 (розд.торг. мед зас.), та магазин має два відділяння і в ін. хотіла ще одягм торгувати, а в свідоцтві коди додаткові зараз розд.торг. фармацевт.,парфум, та ін. непродовольчими товарами.
Дякую всім хто знайде час і щось порадить!
ЗМІНА КВЕДу
-
- Ученик
- Подякували: 2 рази
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
подскажите, какие разделы заполнять формы 11 для смены КВЕДов на новые? надо ли заполнять раздел "ІІІ. Відомості про фізичну особу – підприємця з урахуванням змін" ?
как лучше получить выписку? кто-то получал по почте?IV. Спосіб отримання виписки з Єдиного державного реєстру (потрібне відмітити):
Видати заявнику
Поштове відправлення
-
- Профи
- Дякував (ла): 4 рази
Хто знає, після зміни КВЕДів при подачі в податкову заяви про застосування спрощеної системи оподаткування з відміткою "ЗМІНИ" потрібно заповнювати п.12 і 13 та подавати розрахунок доходу за попередній рік, як це робили при переході на спрощену систему оподаткування, чи ставити прочерк та нічого крім заяви не подавати????????????????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Только "зміни".Ирина Николаевна писав:Хто знає, після зміни КВЕДів при подачі в податкову заяви про застосування спрощеної системи оподаткування з відміткою "ЗМІНИ" потрібно заповнювати п.12 і 13 та подавати розрахунок доходу за попередній рік, як це робили при переході на спрощену систему оподаткування, чи ставити прочерк та нічого крім заяви не подавати????????????????
Доброго дня, я фіз особа на 2-й групі, маю свідоцтво єдиного податку видане 04.08.2011, потім мені його в січні продовжили на 2012 рік (тому що написали (Продовжено на 2012 р. і написали від руки всі мої кведи по КВЕД-2005 (тобто старістарі). Що потрібно щоб змінити страрі кведи на нові? Чи треба міняти свідоцтво після цього?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1353 рази
- Подякували: 936 разів
Нужно идти к администратору и подать регистрационную карточку №11, порядок замены свидетельства лучше уточните у своего инспектора, разные налоговые - разная процедура заменыФунтик писав:Доброго дня, я фіз особа на 2-й групі, маю свідоцтво єдиного податку видане 04.08.2011, потім мені його в січні продовжили на 2012 рік (тому що написали (Продовжено на 2012 р. і написали від руки всі мої кведи по КВЕД-2005 (тобто старістарі). Що потрібно щоб змінити страрі кведи на нові? Чи треба міняти свідоцтво після цього?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Изменить старые КВЭДы на новые нужно у госрегистратора. Подается форма № 11 и паспорт. После этого в налоговой вам нужно заменить ваше старое продленное свидетельство на новое. Для этого подайте заявление на бланке, который подавали до 25 января, с указанием "зміна видів діяльності".Фунтик писав:Доброго дня, я фіз особа на 2-й групі, маю свідоцтво єдиного податку видане 04.08.2011, потім мені його в січні продовжили на 2012 рік (тому що написали (Продовжено на 2012 р. і написали від руки всі мої кведи по КВЕД-2005 (тобто старістарі). Що потрібно щоб змінити страрі кведи на нові? Чи треба міняти свідоцтво після цього?
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
При смене КВЕД в форме № 11 нужно заполнять только ФИО, идентификационный код, поставить галочку «Зміна видів діяльності, що здійснює фізична особа – підприємець», заполнить нужные КВЕД, поставить галочку «Видати заявнику», а также поставить подпись и дату на каждой странице. Более подробную информацию вы можете узнатьАря писав:подскажите, какие разделы заполнять формы 11 для смены КВЕДов на новые? надо ли заполнять раздел "ІІІ. Відомості про фізичну особу – підприємця з урахуванням змін" ?
как лучше получить выписку? кто-то получал по почте?IV. Спосіб отримання виписки з Єдиного державного реєстру (потрібне відмітити):
Видати заявнику
Поштове відправлення