СПД Смена категории.

Згальні питання, ставки податку, книга обліку доходів (для ПДВ доходів і витрат)
Gotik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Gotik »

popen писав:
Gotik писав: Так все - таки механизма перехода нет ?
Почему нет? Есть. Только поздненько вы, полагаю, спохватились...
Нужно было, типа, наторговать в 1-м квартале на 999000, а со 2-го переходить в 3-ю группу. #g_witch#
:-) Смешно...

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Gotik писав:
popen писав:
Почему нет? Есть. Только поздненько вы, полагаю, спохватились...
Нужно было, типа, наторговать в 1-м квартале на 999000, а со 2-го переходить в 3-ю группу. #g_witch#
А что, пардон, смешного ?

Gotik
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Gotik »

popen писав:
Gotik писав:
popen писав: Почему нет? Есть. Только поздненько вы, полагаю, спохватились...
А если, как вариант, провести пару безнальных сделок ? Что сделает налоговая ? Выпхнет в 3-ю группу или впарит штраф ? Или оба варианта, да без смазочных материаллов ?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Gotik писав:
popen писав:
Gotik писав: :-) Смешно...
А если, как вариант, провести пару безнальных сделок ? Что сделает налоговая ? Выпхнет в 3-ю группу или впарит штраф ? Или оба варианта, да без смазочных материаллов ?
А причем тут безнал? Он не запрещен.

Gotik
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Gotik »

popen писав:
Gotik писав:
popen писав: А что, пардон, смешного ?
А причем тут безнал? Он не запрещен.
Да, но на второй группе, как выше люди писали, нельзя проводить услуги. В этом вся и загвоздка. Сейчас получилась такая ситуация, СПД на второй группе, имеется р/c, но я получается немогу заключить договор с предприятием на окозание услуг и получить от этого предприятия деньги на счет. Я правильно понимаю ? Может я сам себя в заблуждение ввел ?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Підстави для відмови у прийнятті заяв про застосування спрощеної системи оподаткування

Листом від 19.01.2012 р. № 1746/7/17-1217 ДПА України повідомила, що Податковим кодексом України передбачено підстав для відмови у прийомі заяв про застосування спрощеної системи оподаткування, які складені у відповідності до ст. 298 Кодексу.
Одночасно нагадуємо, що відповідно до п. 299.9 ст. 299 Кодексу підставами для прийняття органом державної податкової служби рішення про відмову у видачі суб'єкту господарювання свідоцтва платника єдиного податку є виключно:
1) невідповідність такого суб'єкта господарювання вимогам статті 291 цієї глави;
2) наявність у суб'єкта господарювання, який утворюється в результаті реорганізації (крім перетворення) будь-якого платника податку, непогашених податкових зобов'язань чи податкового боргу, що виникли до такої реорганізації;
3) подання протягом календарного року більше одного разу заяви про перехід на спрощену систему оподаткування.

Південна МДПІ у м. Кривому Розі

03.03.2012

Gotik
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Gotik »

Альона1 писав:
Підстави для відмови у прийнятті заяв про застосування спрощеної системи оподаткування

Листом від 19.01.2012 р. № 1746/7/17-1217 ДПА України повідомила, що Податковим кодексом України передбачено підстав для відмови у прийомі заяв про застосування спрощеної системи оподаткування, які складені у відповідності до ст. 298 Кодексу.
Одночасно нагадуємо, що відповідно до п. 299.9 ст. 299 Кодексу підставами для прийняття органом державної податкової служби рішення про відмову у видачі суб'єкту господарювання свідоцтва платника єдиного податку є виключно:
1) невідповідність такого суб'єкта господарювання вимогам статті 291 цієї глави;
2) наявність у суб'єкта господарювання, який утворюється в результаті реорганізації (крім перетворення) будь-якого платника податку, непогашених податкових зобов'язань чи податкового боргу, що виникли до такої реорганізації;
3) подання протягом календарного року більше одного разу заяви про перехід на спрощену систему оподаткування.

Південна МДПІ у м. Кривому Розі

03.03.2012

Алена, получается по пункту 3 - написали один раз, курите тапки, ждите следующего года ? Перейти можно будет только в следующем году ?

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Gotik пишет:
Да, но на второй группе, как выше люди писали, нельзя проводить услуги. В этом вся и загвоздка. Сейчас получилась такая ситуация, СПД на второй группе, имеется р/c, но я получается немогу заключить договор с предприятием на окозание услуг и получить от этого предприятия деньги на счет. Я правильно понимаю ? Может я сам себя в заблуждение ввел ?

услуги можете во 2гр.оказывать только населению и плательщикам ЕН (предприятия тоже бывают на ЕН) - у Вас заказчики кто на какой сист. ?

Gotik
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Gotik »

Мдя.... :-( Совсем не смешно..... Тупанул, так тупанул......

Gotik
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Gotik »

Лилия-НИКА писав:Gotik пишет:

услуги можете во 2гр.оказывать только населению и плательщикам ЕН (предприятия тоже бывают на ЕН) - у Вас заказчики кто на какой сист. ?
Те, которые до сегодня были, все на общей. Единщиков по БН ни разу небыло.

Відповісти

Повернутись до “3-тя група. Фізичні особи-підприємці”