Що потрібно знати про СПД?

Згальні питання, ставки податку, книга обліку доходів (для ПДВ доходів і витрат)
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

hala писав:#g_cray2# часу нема...я знаю,що треба читати...багато...але...
У вас времени нет, а у нас, блин, его вагон? #g_witch#

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

почитайте здесь есть информация для вас http://chp.com.ua/spravochnik/vybor-sis ... blozhenija

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

popen писав:
hala писав:#g_cray2# часу нема...я знаю,що треба читати...багато...але...
У вас времени нет, а у нас, блин, его вагон? #g_witch#
Абсолютно согласна. Вам лучше нанять толкового бухгалтера. Штрафы сейчас- неприведи Господь. Если вы даже не знаете что куда платится, как вы сделаете отчеты? Тут советами не поможешь...

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

в мене двоюрідна сестра навчалася на бухгалтера, трішки попрацювала, пішла в декрет, в декреті сиділа 6 років. Потім знов вирішила вийти на роботу, поки сиділа дома фірма розширилася і бухгалтерів з 3 стало 7, їй запропонували вибрати собі декілька участків, щоб працювати. Я їй кажу можна на зарплату, там зараз ЄСВ і ПДФО тільки для всіх працівників. Потім було питання Що таке ЄСВ?. Так вона і досі сидить дома.

tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

Inna Medvetska писав:в мене двоюрідна сестра навчалася на бухгалтера, трішки попрацювала, пішла в декрет, в декреті сиділа 6 років. Потім знов вирішила вийти на роботу, поки сиділа дома фірма розширилася і бухгалтерів з 3 стало 7, їй запропонували вибрати собі декілька участків, щоб працювати. Я їй кажу можна на зарплату, там зараз ЄСВ і ПДФО тільки для всіх працівників. Потім було питання Що таке ЄСВ?. Так вона і досі сидить дома.
Очень похоже на мою ситуацию. Поработала, просидела 3 года дома и вышла единственным бухгалтером на новосозданную фирму. Уже год сама веду. Страшно было, да и сейчас страшно. Взяла волю в кулак, засунула страх подальше и вперед! #g_haha#

hala
УченикУченик
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення hala »

дуже всім дякую

Відповісти

Повернутись до “3-тя група. Фізичні особи-підприємці”