Если и примут-то не раньше 30.06,а у всех ли такие крепкие нервы?У меня розничные магазины с люксовым товаром (в обслуживании)-сегодня будем покупать фискальный регистратор,если отменят данную норму,то мы его снимем с регистрации в ДФС и будем применять,выбивая чек для потребителей.Риковать и расчитывать на штраф в 1грн-это как-то не по мне.Те,кто могут-прикроются дней на 10(на моря и тд.),а те,кто работают-сделаем все позакону,хоть он и очень не нравится.ЕленаС. писав:Покажите законопроект!LARA -10 писав:Государственная регуляторная служба обнародовала доработанную редакцию Закона относительно усовершенствования правового регулирования деятельности субъектов хозяйствования-плательщиков единого налога Таким чином, пропонується внести зміни до:
1) Податкового кодексу України щодо:
- виведення в окрему – п’яту – групу платників єдиного податку обсягом річного доходу до 20 000 000 грн та віднесення до третьої групи платників єдиного податку фізичних осіб-підприємців з граничним обсягом доходу у розмірі 4 500 000 грн (для платників ПДВ) та 4 000 000 грн (для неплатників ПДВ);
- встановлення для платників єдиного податку третьої групи річного податкового (звітного) періоду;
- скасування обов’язковості застосування РРО платниками єдиного податку другої і третьої груп з 01.07.2015 року та з 01.01.2016 року відповідно. #yahoo# #g_pinkgla #bye# #g_dance# #yahoo# #g_pinkgla #bye# #g_dance#
Внесен ли он на рассмотрение 26-30 июня сего года. До 26-го депутаты не заседают, а работают с избирателями в округах.
Какое чтение? ну и т.д.
Не радуйтесь, а готовьтесь. Если примут, хорошо.
ФОП и кассовий аппарат
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 710 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 1 раз
В Полтаве сказали, что тоже лучше написать такое уведомительное письмо.ЕленаС. писав:В Днепропетровске просят/требуют, где-то читала, что тоже хотят. Но обязаловки не встречала, думаю "как страховка от шакалов для нас и что-бы шакалов не задалбывало начальство: "сходи проверь, позвони почему они за прошхые сутки не прислали квитанции?" А инспектор им "А вот у мея..., они ведь не..." и далее по тексту.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 17 разів
Kalinda писав:Если и примут-то не раньше 30.06,а у всех ли такие крепкие нервы?У меня розничные магазины с люксовым товаром (в обслуживании)-сегодня будем покупать фискальный регистратор,если отменят данную норму,то мы его снимем с регистрации в ДФС и будем применять,выбивая чек для потребителей.Риковать и расчитывать на штраф в 1грн-это как-то не по мне.Те,кто могут-прикроются дней на 10(на моря и тд.),а те,кто работают-сделаем все позакону,хоть он и очень не нравится.ЕленаС. писав:Покажите законопроект!LARA -10 писав:Государственная регуляторная служба обнародовала доработанную редакцию Закона относительно усовершенствования правового регулирования деятельности субъектов хозяйствования-плательщиков единого налога Таким чином, пропонується внести зміни до:
1) Податкового кодексу України щодо:
- виведення в окрему – п’яту – групу платників єдиного податку обсягом річного доходу до 20 000 000 грн та віднесення до третьої групи платників єдиного податку фізичних осіб-підприємців з граничним обсягом доходу у розмірі 4 500 000 грн (для платників ПДВ) та 4 000 000 грн (для неплатників ПДВ);
- встановлення для платників єдиного податку третьої групи річного податкового (звітного) періоду;
- скасування обов’язковості застосування РРО платниками єдиного податку другої і третьої груп з 01.07.2015 року та з 01.01.2016 року відповідно. #yahoo# #g_pinkgla #bye# #g_dance# #yahoo# #g_pinkgla #bye# #g_dance#
Внесен ли он на рассмотрение 26-30 июня сего года. До 26-го депутаты не заседают, а работают с избирателями в округах.
Какое чтение? ну и т.д.
Не радуйтесь, а готовьтесь. Если примут, хорошо.
Девочки, а касается ли (- скасування обов’язковості застосування РРО платниками єдиного податку другої і третьої груп з 01.07.2015 року та з 01.01.2016 року відповідно) юрилическких лиц на едином налоге? О нас совсем забыли((((
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 17 разів
не а юридические лица на едином налоге могли не применять РРО при оказании услуг используя приходно-кассовыеZeka писав:Юридические лца всегда были обязаны применять кассовый аппарат при работе с наличкой. Исключение - только при продаже продукции собственного производства
Доброго дня, Колеги 
В мене наступне питання:
У нас інтернет магазин, доставка майже всіх замовлень відбувається кур'єрськими службами. Оплата наложеним платежем, на розрахунковий рахунок через банк або інтернет еквайрінг.
З оплатою на рахунок все зрозуміло, РРО не застосовуємо.
З оплатою "наложеним платежем" вирішили зробити наступним чином:
- з дочірньою компанією Нової Пошти (Просто Фінанс), заключили договір і всі кошти за товар відправлений "наложеним платежем" плануємо отримувати на розрахунковий рахунок, а не готівкою;
- з компанією Міст Експрес також заключили доп угоду і теж всі кошти за товар відправлений "наложеним платежем" будуть надходити нам на розрахунковий рахунок;
Чи потрібно в цих двох випадках РРО? немає якихось "підводних камінців"?
Ось з оплатою через інтернет еквайрінг зовсім не зрозуміло нічого, я так розумію її прирівнюють до оплати готівкою і потрібно РРО, але виникають наступні питання:
1). Якщо мені на рахунок гроші надходять цілодобово і вночі, і в вихідні, як і коли мені вибивати фіскальний чек?
2). Гроші надходять вже за мінусом комісії (ні сума комісії, нічого іншого в призначенні платежу немає, є лише номер замовлення і номер транзакції на лікпей), а згідно закону я маю видати фіскальний чек, на повну суму продажу. На яку суму, в даному випадку, видавати чек? На загальну вартість товару чи на суму вже за вирахуванням комісії?
В податковій на два останні питання відповідь не дали, сказали, що прийняли його до розгляду, звертатись пізніше.
Дякую!!!

В мене наступне питання:
У нас інтернет магазин, доставка майже всіх замовлень відбувається кур'єрськими службами. Оплата наложеним платежем, на розрахунковий рахунок через банк або інтернет еквайрінг.
З оплатою на рахунок все зрозуміло, РРО не застосовуємо.
З оплатою "наложеним платежем" вирішили зробити наступним чином:
- з дочірньою компанією Нової Пошти (Просто Фінанс), заключили договір і всі кошти за товар відправлений "наложеним платежем" плануємо отримувати на розрахунковий рахунок, а не готівкою;
- з компанією Міст Експрес також заключили доп угоду і теж всі кошти за товар відправлений "наложеним платежем" будуть надходити нам на розрахунковий рахунок;
Чи потрібно в цих двох випадках РРО? немає якихось "підводних камінців"?
Ось з оплатою через інтернет еквайрінг зовсім не зрозуміло нічого, я так розумію її прирівнюють до оплати готівкою і потрібно РРО, але виникають наступні питання:
1). Якщо мені на рахунок гроші надходять цілодобово і вночі, і в вихідні, як і коли мені вибивати фіскальний чек?
2). Гроші надходять вже за мінусом комісії (ні сума комісії, нічого іншого в призначенні платежу немає, є лише номер замовлення і номер транзакції на лікпей), а згідно закону я маю видати фіскальний чек, на повну суму продажу. На яку суму, в даному випадку, видавати чек? На загальну вартість товару чи на суму вже за вирахуванням комісії?
В податковій на два останні питання відповідь не дали, сказали, що прийняли його до розгляду, звертатись пізніше.
Дякую!!!

-
- Высший разум
- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 374 рази
1. Покупателям выписывайте счёт с указанием Вашего расчетного счёта. Покупатель оплачивает счёт своей картой и оплачивает все комиссии. Вам на счёт приходит полная сумма.
2. Забудьте о перечислении средств на карточку.
ДякуюVladvik писав:1. Покупателям выписывайте счёт с указанием Вашего расчетного счёта. Покупатель оплачивает счёт своей картой и оплачивает все комиссии. Вам на счёт приходит полная сумма.

Цей варіант в нас теж працює, але судячи з статистики ним користується не більше 2% людей, іншим простіше оплатити через інтернет еквайрінг, сидячи на теплому стільці за 2 хв., а не бігати в банк

В нас немає оплат на карточку, всі гроші надходять лише на розрахунковий рахунок, але з картки платника через інтернет еквайрінг (Лікпей).
РРО я ставлю, доречі, але користування ним хочу обмежити до мінімуму і хочу зрозуміти, як правильно проводити через нього кошти, які надходять через інтернет еквайрінг