Дякую за допомогу! Спробував ще раз, декларацію податкова прийняла. Схоже, попередні рази десь помилився. Зараз просто чекати на штрафи від податкової за порушення терміну подання декларації та сплати ЕП?
ФОП – 3 група, 5%
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14220 разів
- Подякували: 28050 разів
Так, чекати на штрафи від податкової …Володимир007 писав: ↑12 вересня 2024, 22:54Дякую за допомогу! Спробував ще раз, декларацію податкова прийняла. Схоже, попередні рази десь помилився. Зараз просто чекати на штрафи від податкової за порушення терміну подання декларації та сплати ЕП?

Вітаю, маю наступне запитання. Я за рахунок власних коштів , які оподатковано работавцем, придбала товар. Одночасно відбулась мною реєстрація ФОП, я хочу продати придбаний товар через ФОП. Але не можу зрозуміти яким документом я повинна відобразити передачу собі від себе товару.
Необхідно поставати на дохід спочатку безоплатно отримані товари на момент їх прийняття чи на дохід під час продажу?
Необхідно поставати на дохід спочатку безоплатно отримані товари на момент їх прийняття чи на дохід під час продажу?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Нічого робити не треба, адже і ФОП і ФО (що одне і теж саме) може вільно кристуватися усім своїм майном. А от мати приходний документ до цього товару дуже бажано...MSV123 писав: ↑22 вересня 2024, 13:08Вітаю, маю наступне запитання. Я за рахунок власних коштів , які оподатковано работавцем, придбала товар. Одночасно відбулась мною реєстрація ФОП, я хочу продати придбаний товар через ФОП. Але не можу зрозуміти яким документом я повинна відобразити передачу собі від себе товару.
Доброго вечора!
За 6 місяцев подала уточнючу декларацію , нараховувати штраф у розмірі 3%
За 9 місяцев треба десь це відображати ? (Розділ VI, гр 15-20).
Дякую
За 6 місяцев подала уточнючу декларацію , нараховувати штраф у розмірі 3%
За 9 місяцев треба десь це відображати ? (Розділ VI, гр 15-20).
Дякую
-
- Оракул
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 1 раз
доброго дня.
Штраф и пеня за невчасну здачу декларации по ЕП (340+8,50грн.)
На який рахунок перераховувати штрафні санкцїі?
На той що і единий податок?
Дякую.
Штраф и пеня за невчасну здачу декларации по ЕП (340+8,50грн.)
На який рахунок перераховувати штрафні санкцїі?
На той що і единий податок?
Дякую.