Отчет о доходах с ошибкой

Згальні питання, ставки податку, книга обліку доходів (для ПДВ доходів і витрат)
aduvan4ik
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 7 разів

Повідомлення aduvan4ik »

Так, я на 3-й групе 3% плательщик НДС...сдала отчет за 2-й квартал о доходах и не отняла с них суму НДС (тоисть показала больше). Чем ето грозит..что делать, у нас через 10 дней проверка...

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

aduvan4ik писав:Так, я на 3-й групе 3% плательщик НДС...сдала отчет за 2-й квартал о доходах и не отняла с них суму НДС (тоисть показала больше). Чем ето грозит..что делать, у нас через 10 дней проверка...
Сделать правильно и подать "нову звітну", все.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

і ось тут почитайте у розділі про єдиний податок http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=22865
3. Встановлено, що штрафні санкції до платників єдиного податку за порушення у 2012 році порядку обчислення, правильності заповнення податкових декларацій платника єдиного податку та повноти сплати сум єдиного податку платниками не застосовуються.

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

Tasa писав:
aduvan4ik писав:Так, я на 3-й групе 3% плательщик НДС...сдала отчет за 2-й квартал о доходах и не отняла с них суму НДС (тоисть показала больше). Чем ето грозит..что делать, у нас через 10 дней проверка...
О !!! Спасибо светлейшая, я и забыла что отчет до 9-го !!!

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

оляля писав:і ось тут почитайте у розділі про єдиний податок http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=22865
3. Встановлено, що штрафні санкції до платників єдиного податку за порушення у 2012 році порядку обчислення, правильності заповнення податкових декларацій платника єдиного податку та повноти сплати сум єдиного податку платниками не застосовуються.
нічого собі...щось з області ОЧЕВИДНЕ АЛЕ НЕЙМОВІРНЕ!!

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

aduvan4ik писав:
Tasa писав:
О !!! Спасибо светлейшая, я и забыла что отчет до 9-го !!!
Да пожалуйста #boast# Одна голова хорошо , а две, как известно, лучше.

Відповісти

Повернутись до “3-тя група. Фізичні особи-підприємці”