Вітаю. Прошу допомоги у вирішенні питання..Я ФОП (3 гр.+пдв). На початку року мені були переховані кошти від іншого ФОП для виконання робіт. На момент надання послуг ФОП (покупця) було закрито. Як повернути кошти ? Якщо повертаю кошти фіз.особі то потрібно сплатити податки при цьому...Заплуталася..
Доброго дня, може хтось може допомогти скинути в ексель форму:
типова форма облік доходів і витрат фоп з пдв відповідно до 3 січня набрав чинності Наказ Мінфіну №405, яким затверджено типову форму обліку доходів і витрат ФОП – платниками єдиного податку третьої групи, які є платниками ПДВ, та Порядок її ведення. Тож з цього часу вже треба вести облік доходів і витрат у новій формі.
Де цю форму знайти вже весь інтернет перешукав, допоможіть будь-ласка.
Підкажіть, якщо облік ведеться в програмі бухгалтерській, форму обовязково вести теж ?
Підкажіть, якщо облік ведеться в програмі бухгалтерській, форму обовязково вести теж ?
Авжеж! А облік в бухпрограмі ви можете вести/не вести тільки для особистого задоволення...
+ще ведення обліку товарних запасів!
Дякую) Чи вірно я зрозуміла... Можна вести форму в електронному вигляді (таблиці ексель) або ж купити книгу (нову) і писати...? Реєструвати в дпі не потрібно.
Авжеж! А облік в бухпрограмі ви можете вести/не вести тільки для особистого задоволення...
Товарні запаси теж в певній формі (затвердженій) ведуться ? Може якась книга є?
Ліцензійна програма бухгалтерська не підходить...форми і книги мають бути ...?
Товарні запаси теж в певній формі (затвердженій) ведуться ? Може якась книга є?
Ліцензійна програма бухгалтерська не підходить...форми і книги мають бути ...?
Дякую) Чи вірно я зрозуміла... Можна вести форму в електронному вигляді (таблиці ексель) або ж купити книгу (нову) і писати...? Реєструвати в дпі не потрібно.
Підкажіть, будь ласка, книга обліку доходів і витрат для платників пдв (нова, з 03.01.2023) продається...? не можу ніде знайти.. Чи лише електронна форма...
Добрий день! Чи може ФОП 3гр 3% виплачувати заробітну плату найманим працівникам з власних заощаджень? Чи податкова буде вимагати ці кошти включити в дохід? І ще зобов'язаний ФОП відвідати податкову по їх дзвінку, чи потрібно вимагати письмове запрошення? Дякую!
Добрий день!
ФОП орендує землю на якій поставив теплицю. Податкова вимагає 20опп. Знаю, що повинна подавати. А якщо не подати, то тільки штраф за неподачу?
Добрий день!
ФОП орендує землю на якій поставив теплицю. Податкова вимагає 20опп. Знаю, що повинна подавати. А якщо не подати, то тільки штраф за неподачу?