Вопрос не по теме, не знаю где спросить,
кто занимается вопросом оформления лицензии на хранение дизтоплива? не могу найти внятных разъяснений по этому вопросу
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
Юлия11
- Высший разум

- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Доброго дня! Чи можете підказати по компенсації 80% вартості насіння. Чи правильно я рахую, що насіння можна придбати на суму 120 000 грн., в т. ч. Пдв 20 000 грн. Тоді сума без Пдв 100 000 * 80%= 80 000 грн. І можна отримати компенсацію на розрахунковий рахунок в сумі 80 000 грн.? Дякую
- Al Shurshun
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 614 разів
- Контактна інформація:
вопрос - животрепещущий #thank2#Юлия11 писав:Доброго дня! Чи можете підказати по компенсації 80% вартості насіння. Чи правильно я рахую, що насіння можна придбати на суму 120 000 грн., в т. ч. Пдв 20 000 грн. Тоді сума без Пдв 100 000 * 80%= 80 000 грн. І можна отримати компенсацію на розрахунковий рахунок в сумі 80 000 грн.? Дякую
вот только даже не могу себе представить механизм его влияния на объект или базу налогообложения единого налога IV группы #wall#
да пребудет с нами Сила (© Obi-Wan “Ben” Kenobi) #g_haha#
p.s.
-
МилаМила
- Профи
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 8 разів
Должна заниматься ДФС по месту хранения топливаИринаОД31 писав:Вопрос не по теме, не знаю где спросить,
кто занимается вопросом оформления лицензии на хранение дизтоплива? не могу найти внятных разъяснений по этому вопросу
-
МилаМила
- Профи
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 8 разів
К сожелению , на сегоднешний день нужна всем у кого есть емкости для хранения топлива .ИринаОД31 писав:В налоговой (Николаев) пока нет разъяснений , с 01.07. прописывают огромные штрафы, а я не могу понять необходима ли нам эта лицензия?
-
Юлия11
- Высший разум

А что не так? Это получается доход, но на базу, как я понимаю, не должен влиять, должен исключаться при расчёте 75% ???Al Shurshun писав:вопрос - животрепещущий #thank2#Юлия11 писав:Доброго дня! Чи можете підказати по компенсації 80% вартості насіння. Чи правильно я рахую, що насіння можна придбати на суму 120 000 грн., в т. ч. Пдв 20 000 грн. Тоді сума без Пдв 100 000 * 80%= 80 000 грн. І можна отримати компенсацію на розрахунковий рахунок в сумі 80 000 грн.? Дякую
вот только даже не могу себе представить механизм его влияния на объект или базу налогообложения единого налога IV группы #wall#
да пребудет с нами Сила (© Obi-Wan “Ben” Kenobi) #g_haha#
p.s.
-
Юлия11
- Высший разум

МилаМила писав:К сожелению , на сегоднешний день нужна всем у кого есть емкости для хранения топлива .ИринаОД31 писав:В налоговой (Николаев) пока нет разъяснений , с 01.07. прописывают огромные штрафы, а я не могу понять необходима ли нам эта лицензия?
А если предприятие на едином налоге 4 группы и за год приобретение топлива до 10 м. куб (до 10 000 л) не нужно регистрироваться в СЕАРП?
Правильно ли я понимаю, что, если предприятие было зарегистрировано уже ранее плательщиком акцизного налога, то акцизные склады нужно зарегистрировать до 01.06.2019г., а если не было ранее плательщиком акцизного налога, то до 01.07.2019г. (при наличии "акцизного склада", в частности, в понимании хранения приобретенного топлива, используемого для собственных нужд предприятия):
Платники податку зобов’язані з 1 травня 2019 року до 1 червня 2019 року зареєструвати в СЕАРП та СЕ усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 1 липня 2019 року.
Суб’єкти господарювання, які відповідатимуть визначенню платників акцизного податку з 1 липня 2019 року, зобов’язані до 1 липня 2019 року зареєструватися платниками податку та зареєструвати в СЕАРП та СЕ усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 1 липня 2019 року.
-
Юлия11
- Высший разум

СпасибоЮлия11 писав:МилаМила писав:К сожелению , на сегоднешний день нужна всем у кого есть емкости для хранения топлива .ИринаОД31 писав:В налоговой (Николаев) пока нет разъяснений , с 01.07. прописывают огромные штрафы, а я не могу понять необходима ли нам эта лицензия?
А если предприятие на едином налоге 4 группы и за год приобретение топлива до 10 м. куб (до 10 000 л): 1) не нужно регистрироваться в СЕАРП? 2) Не нужно получать лицензию?
И отдельный вопрос:
Правильно ли я понимаю, что, если предприятие было зарегистрировано уже ранее плательщиком акцизного налога, то акцизные склады нужно зарегистрировать до 01.06.2019г., а если не было ранее плательщиком акцизного налога, то до 01.07.2019г. (при наличии "акцизного склада", в частности, в понимании хранения приобретенного топлива, используемого для собственных нужд предприятия):
Платники податку зобов’язані з 1 травня 2019 року до 1 червня 2019 року зареєструвати в СЕАРП та СЕ усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 1 липня 2019 року.
Суб’єкти господарювання, які відповідатимуть визначенню платників акцизного податку з 1 липня 2019 року, зобов’язані до 1 липня 2019 року зареєструватися платниками податку та зареєструвати в СЕАРП та СЕ усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 1 липня 2019 року.
-
ИринаОД31
- Гуру

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 14 разів
изменения в законе 481 которые вступят в силу с 01.07.19
у статті 15:
у назві слова "та тютюновими виробами" замінити словами "тютюновими виробами, пальним та зберігання пального";
частини першу і четверту викласти в такій редакції:
"Імпорт, експорт алкогольних напоїв та тютюнових виробів здійснюються суб’єктами господарювання всіх форм власності без ліцензії. Оптова торгівля на території України алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється за наявності у суб’єктів господарювання всіх форм власності ліцензії на оптову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Оптова торгівля пальним та зберігання пального здійснюються суб’єктами господарювання всіх форм власності за наявності ліцензії";
последняя фраза говорит о том что все мы должны получить лицензию до 01.07.19, в моем понимании. Пока пытаюсь понять как это сделать и везде стена(((( если кто то уже получил дозвил на выполнение работ повышен опасности - поделитесь пожалуйста
у статті 15:
у назві слова "та тютюновими виробами" замінити словами "тютюновими виробами, пальним та зберігання пального";
частини першу і четверту викласти в такій редакції:
"Імпорт, експорт алкогольних напоїв та тютюнових виробів здійснюються суб’єктами господарювання всіх форм власності без ліцензії. Оптова торгівля на території України алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється за наявності у суб’єктів господарювання всіх форм власності ліцензії на оптову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Оптова торгівля пальним та зберігання пального здійснюються суб’єктами господарювання всіх форм власності за наявності ліцензії";
последняя фраза говорит о том что все мы должны получить лицензию до 01.07.19, в моем понимании. Пока пытаюсь понять как это сделать и везде стена(((( если кто то уже получил дозвил на выполнение работ повышен опасности - поделитесь пожалуйста