Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

voko писав:
павло56 писав:
fgrubin писав:Тому, що згідно ПК для підтвердження статутусу платника ЄП 4 групи потрібно подати дві декларації, звітну і загальну.
На сайті ДФС є порядок створення звіту http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/mist ... 66432.html

Це те, що я шукав. За їхнім же Порядком я мав би здавати одну Декларацію з двома відмітками. Власне, ось витяг з Порядку стосовно загальної та звітної:
2.1. Заповнення загальної частини Декларації (звітної, нової звітної, уточнюючої звітної).

2.1.1. У рядку 1 загальної частини Декларації обов’язково заповнюється «тип декларації». Відмітка зазначається в одній із клітинок: звітна, звітна нова, уточнююча звітна. За наявності більше одної відмітки Декларація вважається неправильно заповненою.

....

2.1.5. У рядку 9 «Код органу місцевого самоврядування за місцем розташування земельної(их) ділянки(ок) за КОАТУУ» код має відповідати коду за КОАТУУ.

....

3.1. Особливості заповнення загальної частини загальної Декларації.
3.1.1. При поданні загальної, нової загальної або уточнюючої загальної Декларацій у рядку 1 загальної частини Декларації зазначаються одночасно дві відмітки:

якщо вказано тип Декларації «Загальна» (тип Декларації 01), то має бути також зазначено відмітку «Звітна» (тип Декларації 04);

....

Потрібно звернути увагу на забезпечення відповідності пар відміток, а також щоб не було зазначено більше ніж 2 відмітки.

3.1.2. При заповненні рядка 9 «Код органу місцевого самоврядування за місцем розташування земельної(их) ділянки(ок) за КОАТУУ» зазначається код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ, що відповідає місцезнаходженню платника податку (основному місцю обліку платника).
Може і дойдемо до істини , но одні пишуть що в загальній декларації потрібно ставить код КОАТУУ за місцем розташування податкової , а не підприємства ? може я читаю неуважно і не ловлю ключових слів , я так думала що ставим КОАТУУ за місцем реєстрації платника#swoon#

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Бабушка писав: Може і дойдемо до істини , но одні пишуть що в загальній декларації потрібно ставить код КОАТУУ за місцем розташування податкової , а не підприємства ? може я читаю неуважно і не ловлю ключових слів , я так думала що ставим КОАТУУ за місцем реєстрації платника#swoon#
Про податкову у їхньому святому порядку не йдеться. Чому я й зробив висновок, що достатньо однієї Декларації з позначками загальна + звітна.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

voko писав:
Бабушка писав: Може і дойдемо до істини , но одні пишуть що в загальній декларації потрібно ставить код КОАТУУ за місцем розташування податкової , а не підприємства ? може я читаю неуважно і не ловлю ключових слів , я так думала що ставим КОАТУУ за місцем реєстрації платника#swoon#
Про податкову у їхньому святому порядку не йдеться. Чому я й зробив висновок, що достатньо однієї Декларації з позначками загальна + звітна.
Недостатньо однієї , я в прошлому році здала по одній (Загально звітній ) = 20 лютого зателефонували з податкової що нема моїх декларацій (як-то вони там втягують в свою програму а мої непотянулись ) хай здоровий буде той податківець , тому що я успіла покопіювати на звітні і подати 20 числа

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Бабушка писав:
voko писав:
Недостатньо однієї , я в прошлому році здала по одній (Загально звітній ) = 20 лютого зателефонували з податкової що нема моїх декларацій (як-то вони там втягують в свою програму а мої непотянулись ) хай здоровий буде той податківець , тому що я успіла покопіювати на звітні і подати 20 числа
У моїй податковій опам’ятались аж у травні. Тоді ніяк не міг створити звіт, Медок вередував, інспектор теж не знала як, врешті зробив загальну+звітну з кодом КОАТУУ району.

А 13 лютого я здав Декларацію з однією позначкою звітна, спеціально перепитував інспектора, як правильно.

Таке...

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Сьогодні на семінарі попереджали що обовязково потрібно здавати дві дукларації Звітну і Загальну .бо якщо минулого року хто не здав однієї з них то відбувсяштрафом 170грн .то цього року буде рахуватись що звіт не прийнятий і організація позбувається на право платника ЄП 4гр. КОАТУУ вже кілька років ставлю :в Звітній -сільради ,в Загальній -нулі

KNM
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення KNM »

питання по орендній платі за землю
Якщо я правильно зрозуміла коефіцієнт індексації НГО для земель с/г призначення - 1,0. Тобто орендна плата за землю 2017 буде як 2016?

Al Shurshun
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 614 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Al Shurshun »

Уважаемый коллега KNM
KNM писав:питання по орендній платі за землю
Якщо я правильно зрозуміла коефіцієнт індексації НГО для земель с/г призначення - 1,0. Тобто орендна плата за землю 2017 буде як 2016?
вынужден Вам возразить - указанный коэффициент распространяется только на сельскохозяйственные угодья, которые лишь один из элементов земель сельскохозяйственного назначения #boast# #impossibl

С уважением Зображення

KNM
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення KNM »

Al Shurshun писав:Уважаемый коллега KNM
вынужден Вам возразить - указанный коэффициент распространяется только на сельскохозяйственные угодья, которые лишь один из элементов земель сельскохозяйственного назначения #boast# #impossibl

С уважением Зображення

#thank2# Дуже дякую за відповідь
В моєму випадку на орендованній землі вирощують зерно, тому мабудь можна використати цей коефцієнт.

Al Shurshun
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 614 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Al Shurshun »

Уважаемый коллега KNM
KNM писав:
Al Shurshun писав:Уважаемый коллега KNM

С уважением Зображення

#thank2# Дуже дякую за відповідь
В моєму випадку на орендованній землі вирощують зерно, тому мабудь можна використати цей коефцієнт.

ничего не имею против

хочу лишь еще обратить внимание на отличие в порядке индексации для земельных участков, на которых зерно выращивают хозяйства пребывающие на общей системе налогообложения #boast# , и для земельных участков, на которых зерно выращивают хозяйства избравшие 4-ую группу упрощенной системы налогообложения #g_cray#

это самое различие порядка индексации неоднократно описывалось в этой ветви выше #blush#

С уважением Зображення

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Вже здав декларацію по оренді с-г землі ,для цього просто скопіював минулорічну декларацію. скоректувавши тільки дати.

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”