Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Nin4ka писав:
voko писав:

Довідка з відділу Держземагентства з січня 2015 року:

- грошова оцінка одного гектара по селі жжжжжжж розпайованої ріллі згідно коефіцієнта 1,756 постанови КМУ № 1185 від 31.10.2011 року та коефіцієнта 3,997 становить 20353,45 гривень.

20353,45 помножив на 1,124, отримав 22877,28 НГО в цьому році для ЄП.

Для оренди землі у цьому році брав 24424,14 (та сама НГО 20353,45 торік помножена на 1,2).
У нас тоже справка с 2015г, в 2016 нас лишили статуса плательщика ЕН, теперь инспектор требует справку на 01.01.2017 г. по с/р, но в геокадастре сказали что такое больше не выдают, могут дать только по области#g_cray2#
Какой-то замкнутый круг#wall#
Взяти довідку про те що таких довідок не видають. НГО взяти за 1995р рік і помножити на коефіцєнт про котрий писали на цій вітці кілька днів назад. Про НГО запитайте усно без формальних довідок.

Юлия11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 435 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Юлия11 »

Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
Гарне питання, теж цікавить, чи податкова схоче бачити всі ті витяги про НГО, чи піде легшим шляхом.

Юлия11
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Юлия11 »

voko писав:
Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
Гарне питання, теж цікавить, чи податкова схоче бачити всі ті витяги про НГО, чи піде легшим шляхом.
Наша податкова наполягає, що свою НГО ми не можемо використовувати для розрахунку єдиного податку 4 групи (говорить, що можна використовувати тільки для розрахунку оренди земельної ділянки), а директор має протилежну думку. І витяги нові отримувати не має бажання, говорить, що можна ці використовувати. А як правильно, хто зна... А які взагалі терміни отримання витягів, скільки днів, не підкажете?

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Юлия11 писав:
voko писав:
Наша податкова наполягає, що свою НГО ми не можемо використовувати для розрахунку єдиного податку 4 групи (говорить, що можна використовувати тільки для розрахунку оренди земельної ділянки), а директор має протилежну думку. І витяги нові отримувати не має бажання, говорить, що можна ці використовувати. А як правильно, хто зна... А які взагалі терміни отримання витягів, скільки днів, не підкажете?

Торік про кількість землі чекав 10 днів, а цього року не брав.

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

павло56 писав:

Взяти довідку про те що таких довідок не видають. НГО взяти за 1995р рік і помножити на коефіцєнт про котрий писали на цій вітці кілька днів назад. Про НГО запитайте усно без формальних довідок.
А усно у кого спрашивать, налоговиков? или земельников?

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

Юлия11 писав:
Согласно порядка: 3 рабочих дня. Заказывали онлайн - фактически получили через 7 кл.дней.

Юлия11
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Юлия11 »

І ще виникло питання. Є у нас в оренді земельний пай (оренда у фізособи)- на нього теж потрібно отримувати витяг по НГО для розрахунку ЄП 4 групи?

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Юлия11 писав:І ще виникло питання. Є у нас в оренді земельний пай (оренда у фізособи)- на нього теж потрібно отримувати витяг по НГО для розрахунку ЄП 4 групи?
Для розрахунку ЄП 4 групи застосовую одну й ту саму НГО на землю, що орендуємо у сільської ради та у власників земельних паїв. У Декларації все це йде одним рядком, якщо категорія земель однакова, наприклад, рілля.

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

voko писав:
Юлия11 писав:І ще виникло питання. Є у нас в оренді земельний пай (оренда у фізособи)- на нього теж потрібно отримувати витяг по НГО для розрахунку ЄП 4 групи?
Для розрахунку ЄП 4 групи застосовую одну й ту саму НГО на землю, що орендуємо у сільської ради та у власників земельних паїв. У Декларації все це йде одним рядком, якщо категорія земель однакова, наприклад, рілля.
Це ж у вас так, а в нас по іншому. У випадку наявності в користуванні (оренді) земельних паїв громадян, геокадастр видає довідку не про вартість одного гектару, а про вартість земельної частки (паю).
І що прикажете робити в цьому випадку?
Поділити вартість земельної частки (паю) на кількість фактичних гектарів?
Чи поділити вартість земельної частки (паю) на середній розмір земельної частки (паю) по даній с/р?

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”