Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
Kassy79
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення Kassy79 »

Nin4ka писав:
Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, ще з таким питанням: В Розрахунку частки с/г товаровиробництва в рядку 3.1. показувати суму грошових коштів, що надійшла на наш спецрахунок і залишається в розпорядженні підприємства у 2016 році? І ця сума буде відповідати сумі пільги, що показана в звіті про пільги, так?
Скажите пожалуйста, в случаи когда сумма которая пришла на спец счет и та что указана в отчете про льготы разные, в р.3.1. указываем ту которая в отчете?
Вы указываете кредитовые обороты по счету 718. А сюда попадает не начисленная по декларации сумма, а использованная со спецсчета. Правда, если вы использовали больше, чем нужно (например, перечисляли больше), то указываете в пределах начисленной, так как превышение не может считаться доходом от целевого финансирования. То есть кредит 718 не может быть больше чем дебет 48 счета

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Kassy79 писав:
Nin4ka писав:
Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, ще з таким питанням: В Розрахунку частки с/г товаровиробництва в рядку 3.1. показувати суму грошових коштів, що надійшла на наш спецрахунок і залишається в розпорядженні підприємства у 2016 році? І ця сума буде відповідати сумі пільги, що показана в звіті про пільги, так?
Скажите пожалуйста, в случаи когда сумма которая пришла на спец счет и та что указана в отчете про льготы разные, в р.3.1. указываем ту которая в отчете?
Вы указываете кредитовые обороты по счету 718. А сюда попадает не начисленная по декларации сумма, а использованная со спецсчета. Правда, если вы использовали больше, чем нужно (например, перечисляли больше), то указываете в пределах начисленной, так как превышение не может считаться доходом от целевого финансирования. То есть кредит 718 не может быть больше чем дебет 48 счета
Більше від чого?
Якщо я перераховував з метою збільшення ліміту і потім з 2604 використав всі кошти за цільовим призначенням, а потім по декларації вийшов "0", то ці кошти взагалі не враховувати?

Мирося
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Мирося »

Відомість про наявність земельних ділянок. графа 10.Код органу місцевого самоврядування. Який КАОТАУ ставить якщо село відноситься до обєднаної громади

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Мирося писав:Відомість про наявність земельних ділянок. графа 10.Код органу місцевого самоврядування. Який КАОТАУ ставить якщо село відноситься до обєднаної громади
Уточніть у податковій.

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

fgrubin писав:
Більше від чого?
Якщо я перераховував з метою збільшення ліміту і потім з 2604 використав всі кошти за цільовим призначенням, а потім по декларації вийшов "0", то ці кошти взагалі не враховувати?
У вас "нульовий" звіт про пільги?

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

Kassy79 писав:
Nin4ka писав:
У меня на 01.01.16 был остаток на спец. счете и на 48 сч. 8 тыс. грн. Я на эту сумму увеличила гр.9,10 отчета о льготах. Смущает меня, что это этот остаток сормировался в прошлом периоде....

Kassy79
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Kassy79 »

Nin4ka писав:
Kassy79 писав:
Nin4ka писав: Скажите пожалуйста, в случаи когда сумма которая пришла на спец счет и та что указана в отчете про льготы разные, в р.3.1. указываем ту которая в отчете?
У меня на 01.01.16 был остаток на спец. счете и на 48 сч. 8 тыс. грн. Я на эту сумму увеличила гр.9,10 отчета о льготах. Смущает меня, что это этот остаток сормировался в прошлом периоде....
ничего страшного, что в прошлом периоде сформировался - доходом-то оно стало в 2016 году, когді ві использовали деньги и отразили по кредиту счета 718

Kassy79
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Kassy79 »

fgrubin писав:
Kassy79 писав:
Nin4ka писав: Скажите пожалуйста, в случаи когда сумма которая пришла на спец счет и та что указана в отчете про льготы разные, в р.3.1. указываем ту которая в отчете?
Більше від чого?
больше чем по декларации.
учитывать, конечно. если по декларации вы вышли в ноль, то счет 48 у вас будет равен 718.
вы не будете учитывать только те средства, которые вы излишне перечислили на спецсче, то есть превышающие обязательства, начисленные по декларации

НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

Подскажите, кто какие справочки по подтверждению нормативной оценки 1 га несет? какие ограны Вам ее выдавали? очень срочно надо информация. Спасибо!

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

voko писав:
fgrubin писав:
Більше від чого?
У вас "нульовий" звіт про пільги?
Звіт не є нульовим, але сума пільг по декларації та у звіті про пільги не сходиться з фактичними сумами, які я потрапили на 2604 і були використані за цільовим призначенням. А не сходиться воно також по причині того, що в декларації за грудень 2016 є суми до сплати, але фактично сплачено вони сплачені в січні 2017.
У звіті по пільгам я показав пільгу за грудень і використання також поставив, останнє може й не правильно, але в нашій ДФС кажуть ставте не залежно від моменту використання.

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”