Тут ось знайомий каже, подав аж п'ять розрахунків. І всі прийнялисьvoko писав: Два не подасте.

Я теж читала таке тільки у Баланс Агро, але там була ссилка на ЗІР, в ЗІРІ я не знайшла такої інформації. Завжди подаю один, але у всіх деклараціях і звітній, і загальній ставлю хрестик, що він додається.fgrubin писав:А скільки ми подаємо розрахунків частки с/г виробництва?
Почитав Все про бухоблік, там пишуть, що треба обов'язково до кожної декларації його подавати, але ж це не можливо, бо він не входить в пакет до декларації і є самостійним документом.
Также подаю один расчет к общей, пробовала подать к отчетной декларации, не принялся. В квитанции что-то было сказано о том, что подача копии не предусмотрена Налоговым кодексомЮлия_Бух писав:Я теж читала таке тільки у Баланс Агро, але там була ссилка на ЗІР, в ЗІРІ я не знайшла такої інформації. Завжди подаю один, але у всіх деклараціях і звітній, і загальній ставлю хрестик, що він додається.fgrubin писав:А скільки ми подаємо розрахунків частки с/г виробництва?
Почитав Все про бухоблік, там пишуть, що треба обов'язково до кожної декларації його подавати, але ж це не можливо, бо він не входить в пакет до декларації і є самостійним документом.
мне сказали в налоговой ставить код районаmyrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
и я ставлю код района (основное место учета плательщика) с прошлого года, раньше тоже ноли ставила-Latka- писав:мне сказали в налоговой ставить код районаmyrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
обновите до последней версии медок и скопируйте отчет и снова отправьте, у меня такое былоТатьяна Т. писав:Добрый день. У всех с первого раза получилось сдать ЕН 4 гр. на 2018 год. У меня по четырем предприятиям ни разу с первой попытки не удалось, еще в первой квитанции писалось о каких-то несоответствиях., а по пятому уже несколько раз пробую, уже и 1-я кв. пришло, а во второй - отказ.
Юлия_Бух писав:и я ставлю код района (основное место учета плательщика) с прошлого года, раньше тоже ноли ставила-Latka- писав:мне сказали в налоговой ставить код районаmyrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”