в мене, наприклад, податкова у Скадовську, ставлю коату 6524710100, підприємство у Скадовському р-ні зареєстрованоmyrdiy писав:Юлия_Бух писав:и я ставлю код района (основное место учета плательщика) с прошлого года, раньше тоже ноли ставила-Latka- писав: мне сказали в налоговой ставить код района
код района- в кінці пять нулів?
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
Юлия_Бух
- Просвещенный

- Дякував (ла): 97 разів
- Подякували: 54 рази
-
fgrubin
- Высший разум

- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Я завжди ставлю в загальній код своєї сільради, але у мене всі землі в одній сільраді.myrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
-
voko
- Высший разум

- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
У загальній звітній ставлю код району, у звітній - сільської ради.myrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
-
myrdiy
- Гуру

- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 разів
fgrubin писав:Щось трохи заплутався. Код КОАТУ у відомостях у мене з двома нулями на прикінці "00", а в шапці декларації "01"
Так і треба, чи десь помилка?
[/quote
у мене що у відомості що у декларації 01 в кінці.
-
-Latka-
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
код одинаковий, для цього ж і розбиваемо на звітні, по кодам, по сільрадам, по бюджетам. Може у вас село/район попутались?fgrubin писав:Щось трохи заплутався. Код КОАТУ у відомостях у мене з двома нулями на прикінці "00", а в шапці декларації "01"
подивіться у довіднику КОАТУУ по зем ділянці якому нас пункту відповідає
-
fgrubin
- Высший разум

В районній податковій сказали ставити в кінці "00", а в сільраді стверджують, що у них в кінці "01" і показують довідку зі Статистики. Підприємства, що здають декларації по цій сільській раді, ставлять по різному в шапці, хто "00", а хто й "01".-Latka- писав:код одинаковий, для цього ж і розбиваемо на звітні, по кодам, по сільрадам, по бюджетам. Може у вас село/район попутались?fgrubin писав:Щось трохи заплутався. Код КОАТУ у відомостях у мене з двома нулями на прикінці "00", а в шапці декларації "01"
Подивився Державний класифікатор об'єктів адміністративно-територіального устрою України, там останні дві цифри це вже четвертий рівень класифікації (розряди 9,10), який включає в себе - села та селища. Якщо в загальному сільська рада, то "00", а по конкретним селам вже "01", "02", "03"....
Погуглив сайти різних сільрад та громад, там різнобій, пишуть як "00" так і "01".
Мабуть буде логічно ставити в шапці декларації "00".
- Al Shurshun
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 614 разів
- Контактна інформація:
КОАТУУ можно еще посмотреть и здесьfgrubin писав:В районній податковій сказали ставити в кінці "00", а в сільраді стверджують, що у них в кінці "01" і показують довідку зі Статистики. Підприємства, що здають декларації по цій сільській раді, ставлять по різному в шапці, хто "00", а хто й "01".-Latka- писав:код одинаковий, для цього ж і розбиваемо на звітні, по кодам, по сільрадам, по бюджетам. Може у вас село/район попутались?fgrubin писав:Щось трохи заплутався. Код КОАТУ у відомостях у мене з двома нулями на прикінці "00", а в шапці декларації "01"
Подивився Державний класифікатор об'єктів адміністративно-територіального устрою України, там останні дві цифри це вже четвертий рівень класифікації (розряди 9,10), який включає в себе - села та селища. Якщо в загальному сільська рада, то "00", а по конкретним селам вже "01", "02", "03"....
Погуглив сайти різних сільрад та громад, там різнобій, пишуть як "00" так і "01".
Мабуть буде логічно ставити в шапці декларації "00".
достаточно неплохой сайт
С уважением #impossibl
-
fgrubin
- Высший разум

Там КОАТУУ по сільським радам з "00" в кінці, а по селам "01", "02"....Al Shurshun писав: КОАТУУ можно еще посмотреть и здесь
достаточно неплохой сайт
Подивився я свою минулорічну декларацію в кабінеті платника податків, то виявилось, що там в шапці також з двома нулями. то в мене щось програма по звітності збилась.
Нужна помощь...заранее буду благодарна..нужно ли подавать ведомости ,как приложение к Загальній звітній декларации ед.налога 4гр.?