Податок єдиний або на прибуток, всі інші такі ж як і були, ПДВ і т.п. А от декларація на прибуток для сг підприємств інша і подавалась по періоду за рік 01 липня-30 червня, тобто серед року, перепитайте в податковій своїй краще. Та й уточніть все таки, бо плат єдиного податку ми стаємо на підставі Розрахунку частки сг продукції, що подається також до 20.02Ксюшик5 писав:Kassy79 писав:Так. Якщо дохід за минулий рік менше 5 млн, можна спробувати з 2 кварталу перейти у 3 групу єдиного податкуКсюшик5 писав:
і тепер автоматично підприємство стає на загальну систему оподаткування?
Дякую за відповіді! А на загальній, крім податку на прибуток, які ще податки необхідно буде платити?
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Ксюшик5 писав: Дякую за відповіді! А на загальній, крім податку на прибуток, які ще податки необхідно буде платити?
податку на майно (в частині земельного податку)
Також ваші фізособи орендодавці будуть сплачувати земельний податок за землю, яка передана вам в оренду.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 разів
я показувала одним рядком одну сільраду ,ну якщо наприклад сто паїв то шо здавать 100 рядків ?павло56 писав:Якщо хтось здавав форму 20-ОПП напишіть як показували земельні ділянки орендовані в пайовиків -одніим рядком ,чи кожен пай окремим рядком?
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Повідомлю як прийшлось мені , подавала форму 20 ОПП ще в 2012 році на паперових носіях , тепер потрібно було подати на зміни в обєкті оподаткування , перша квитанція приходить " прийнято" друга "не прийнято" по причині нема в базі , тобто на сьогодні мої обєкти ніхто в базу не заносив і як далі , починати все спочатку ?, також земельні ділянки в нас збільшились загальними гектарами наша податкова не приймає по причині не заповнена колонка з кадастровим номером , ???? Пока я все оставила як є . Мені зрозуміло податкова розяснює що нам потрібно подавати в той же час непрацює на прийманняmyrdiy писав:я показувала одним рядком одну сільраду ,ну якщо наприклад сто паїв то шо здавать 100 рядків ?павло56 писав:Якщо хтось здавав форму 20-ОПП напишіть як показували земельні ділянки орендовані в пайовиків -одніим рядком ,чи кожен пай окремим рядком?
-
- Гений
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 225 разів
Добрый день! подскажите, пожалуйста, где можно проверить, является ли контрагент плательщиком единого налога 4 группы? Реестр единщиков в электронном кабинете отражает информацию только о плательщиках ЕН 1-3 группы

Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)
-
- Гуру
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 разів
тільки довідку попросить у контрагентаO_range писав:Добрый день! подскажите, пожалуйста, где можно проверить, является ли контрагент плательщиком единого налога 4 группы? Реестр единщиков в электронном кабинете отражает информацию только о плательщиках ЕН 1-3 группы![]()
-
- Гуру
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 28 разів
Графа 11 у податковій накладні заповнюється лише у виробників c/г продукції,які внесено до реєстру отримувачів бюджетної дотації? Чи впливає заповнення графи 11 у податковій накладні на розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробника при подачі декларації платника єдиниго податку четвертої групи? Дякую.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, де можна подивитись нові реквізити для сплати єдиного податку 4 групи за 1 квартал 2018 (Полтавська обл., Кремечуцький р-н, с. Кам'яні Потоки, 18050500), ніде не можу знайти
- Хмель
- Гений
- Дякував (ла): 288 разів
- Подякували: 160 разів
Юлия11 писав:Добрий день! Підскажіть, будь ласка, де можна подивитись нові реквізити для сплати єдиного податку 4 групи за 1 квартал 2018 (Полтавська обл., Кремечуцький р-н, с. Кам'яні Потоки, 18050500), ніде не можу знайти
можливо там ОТГ утворене, подзвоніть в сільску раду вони точно Вас направлять де шукати і куди платити