есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 97 разів
- Подякували: 54 рази
-
- Ученик
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 1 раз
А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.Юлия_Бух писав:есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
И еще - из 30 запросов, на 2 пришел ответ, что "у ДЗК відсутні запитувані відомості" - что за бред (кадастровые есть)
katrin_buh писав:А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.Юлия_Бух писав:есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
И еще - из 30 запросов, на 2 пришел ответ, что "у ДЗК відсутні запитувані відомості" - что за бред (кадастровые есть)
Хто з Запоріжжя ,яку ви НГО вказували?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 97 разів
- Подякували: 54 рази
у меня тоже есть такие кадастровые по которым я не могу подать даже заяву на оценку-пишет, что на этот кадастровый информация в дзк отсутствуетkatrin_buh писав:А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.Юлия_Бух писав:есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 130 разів
- Подякували: 157 разів
Запорожская - вчера районная "сказала" сдавать по "витягам", а витяги подвезти. НГО области 24984,00грн.rtdf123 писав:katrin_buh писав:А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.Юлия_Бух писав: есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"
Хто з Запоріжжя ,яку ви НГО вказували?
Я буду сдавать по витягам + если отсутствует информация или НГО на
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Допоможіть, будь ласка, з заповненням заяви на отримання витяга: Потрібно вказати номер та серію документа уповноваженої особи , яка діє від імені юрособи (довіреність). Це просто довіреність, видана підприємством, без нотаріального посвідчення?
і друге питання: отримання витяга про грошову оцінку землі безкоштовне на даний час, так?
і друге питання: отримання витяга про грошову оцінку землі безкоштовне на даний час, так?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 8 разів
Доручення просте, на вчинення дій, ставила без серії та номера, нотаріально не посвідчувала. З паспортом та дорученням сьогодні забрала першу партію витягів. Витяги безкоштовні!Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, з заповненням заяви на отримання витяга: Потрібно вказати номер та серію документа уповноваженої особи , яка діє від імені юрособи (довіреність). Це просто довіреність, видана підприємством, без нотаріального посвідчення?