Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
Юлия_Бух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 97 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення Юлия_Бух »

Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"

katrin_buh
УченикУченик
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення katrin_buh »

Юлия_Бух писав:
Юлия 08 писав:Чи не було у вас такого, що НГО ділянки відсутнє, в такому випадку брали середнє значення по області?
есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"
А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.
И еще - из 30 запросов, на 2 пришел ответ, что "у ДЗК відсутні запитувані відомості" - что за бред (кадастровые есть)

rtdf123
УченикУченик

Повідомлення rtdf123 »

katrin_buh писав:
Юлия_Бух писав:
А наша налоговая советует, если земля без кадастрового, то брать среднюю по области, у нас Донецкая - 31 111.
И еще - из 30 запросов, на 2 пришел ответ, что "у ДЗК відсутні запитувані відомості" - что за бред (кадастровые есть)

Хто з Запоріжжя ,яку ви НГО вказували?

Юлия_Бух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 97 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення Юлия_Бух »

katrin_buh писав:
Юлия_Бух писав:
у меня тоже есть такие кадастровые по которым я не могу подать даже заяву на оценку-пишет, что на этот кадастровый информация в дзк отсутствует

PPS
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 130 разів
Подякували: 157 разів

Повідомлення PPS »

rtdf123 писав:
katrin_buh писав:
Юлия_Бух писав: есть земля без кадастрового и по ней не могу оценку получить, думаю брать прошлогоднюю, т.к. она больше, чем по области. У нас так налоговая "советует"

Хто з Запоріжжя ,яку ви НГО вказували?
Запорожская - вчера районная "сказала" сдавать по "витягам", а витяги подвезти. НГО области 24984,00грн.
Я буду сдавать по витягам + если отсутствует информация или НГО на https://ngo.land.gov.ua/uk/map/ (и такое встречается), буду всчитывать пока по прошлому году.

МилаМила
ПрофиПрофи
Подякували: 8 разів

Повідомлення МилаМила »

rtdf123 писав:
Юлия_Бух писав:
Юлия 08 писав: Яка ви область?
Херсонська
Підкажіть ,як роблять у Запорізькій обл?[/quote
Роблю так само.

МилаМила
ПрофиПрофи

Повідомлення МилаМила »

А расчет удельного веса сдаем по старым формам ? читала . что в 2018году вносили изменения в него , а бланк в медке старый .

Юлия11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 435 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Юлия11 »

МилаМила писав: А расчет удельного веса сдаем по старым формам ? читала . что в 2018году вносили изменения в него , а бланк в медке старый .
И у меня старый в медке....

Юлия11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 435 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Юлия11 »

Допоможіть, будь ласка, з заповненням заяви на отримання витяга: Потрібно вказати номер та серію документа уповноваженої особи , яка діє від імені юрособи (довіреність). Це просто довіреність, видана підприємством, без нотаріального посвідчення?
і друге питання: отримання витяга про грошову оцінку землі безкоштовне на даний час, так?

Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази

Повідомлення Юлия 08 »

Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, з заповненням заяви на отримання витяга: Потрібно вказати номер та серію документа уповноваженої особи , яка діє від імені юрособи (довіреність). Це просто довіреність, видана підприємством, без нотаріального посвідчення?
і друге питання: отримання витяга про грошову оцінку землі безкоштовне на даний час, так?
Доручення просте, на вчинення дій, ставила без серії та номера, нотаріально не посвідчувала. З паспортом та дорученням сьогодні забрала першу партію витягів. Витяги безкоштовні!

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”