Доброго дня!
Допоможіть будь ласка: 01.01.2015р. голова отримував витяги про НГО земельних ділянок, що надані йому в оренду для ведення ферм. господарства-юрособи. По них звітували минулого року (множивши НГО із витягів на коефіцієнт 1,124). В цих витягах сума НГО менша, ніж у щойно отриманих витягах. Не розумію чому. За якими критеріями визначалася нова НГО?
По яких витягах мені тепер звітувати, чи можна використовувати витяги, отримані 01.01.2015р.? які коефіцієнти застосовувати в цьому році?
Дуже дякую за допомогу.
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
- Гуру
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 разів
Звітувати по витягах 2019 року. так вимагає ДФС з витягами 2015 року ніяк воно несходиться.Юлия11 писав:Доброго дня!
Допоможіть будь ласка: 01.01.2015р. голова отримував витяги про НГО земельних ділянок, що надані йому в оренду для ведення ферм. господарства-юрособи. По них звітували минулого року (множивши НГО із витягів на коефіцієнт 1,124). В цих витягах сума НГО менша, ніж у щойно отриманих витягах. Не розумію чому.
По яких витягах мені тепер звітувати, чи можна використовувати витяги, отримані 01.01.2015р.? які коефіцієнти застосовувати в цьому році?
Дуже дякую за допомогу.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Дякую. А по тих ділянках, на які прийшли відповіді, що НГО не визначена з різних причин, звітувати по середній по області, так?myrdiy писав:Звітувати по витягах 2019 року. так вимагає ДФС з витягами 2015 року ніяк воно несходиться.Юлия11 писав:Доброго дня!
Допоможіть будь ласка: 01.01.2015р. голова отримував витяги про НГО земельних ділянок, що надані йому в оренду для ведення ферм. господарства-юрособи. По них звітували минулого року (множивши НГО із витягів на коефіцієнт 1,124). В цих витягах сума НГО менша, ніж у щойно отриманих витягах. Не розумію чому.
Дуже дякую за допомогу.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 разів
ну да.Юлия11 писав:Дякую. А по тих ділянках, на які прийшли відповіді, що НГО не визначена з різних причин, звітувати по середній по області, так?myrdiy писав:Звітувати по витягах 2019 року. так вимагає ДФС з витягами 2015 року ніяк воно несходиться.Юлия11 писав:Доброго дня!
Дуже дякую за допомогу.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
На сайті НГО є відповіді на запитання і з приводу вашого питання наведу дві цитати:Юлия11 писав:Доброго дня!
В цих витягах сума НГО менша, ніж у щойно отриманих витягах. Не розумію чому. За якими критеріями визначалася нова НГО?
Нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення проведена у 2018 році відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 831.
Зазначеною Методикою повністю змінені підходи до оцінки сільськогосподарських земель, а тому результати оцінки за новою Методикою та результати оцінки 1995-97 років є неспівставними. Сьогодні при проведенні нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення використання меж колишніх колективних селянських господарств Методикою не передбачено, а на оцінку конкретної земельної ділянки впливають виключно площі агровиробничих груп угідь, що розташовані на земельній ділянці та відповідні нормативи рентного доходу.
Під час проведення загальнонаціональної нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення проводилось уточнення матеріалів як природно-сільськогосподарського районування земель, так і матеріалів розповсюдження агровиробничих груп грунтів, в тому числі з проведенням грунтових досліджень, їх топологічна ув'язка.
-
- Высший разум
Ні в новому, ні в старому бланку не вказано, чи можу я вирахувати з суми загального доходи суми державної фінансової підтримки фермермерських господарств (насіння, субсидії на одиницю площі. кредити....).Юлия_Бух писав:Розрахунок частки сдавати на новому бланку J030308?
В графі Джерело інформації цих сум не вказали
Хоча за логікою таки треба вираховувати
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 97 разів
- Подякували: 54 рази
а рядок 3.1? я в там вказувала суми відшкодованих відсотків по кредитуfgrubin писав:Ні в новому, ні в старому бланку не вказано, чи можу я вирахувати з суми загального доходи суми державної фінансової підтримки фермермерських господарств (насіння, субсидії на одиницю площі. кредити....).Юлия_Бух писав:Розрахунок частки сдавати на новому бланку J030308?
-
- Высший разум
А на якому рахунку ви обліковували ці суми відшкодування?Юлия_Бух писав:а рядок 3.1? я в там вказувала суми відшкодованих відсотків по кредитуfgrubin писав:Ні в новому, ні в старому бланку не вказано, чи можу я вирахувати з суми загального доходи суми державної фінансової підтримки фермермерських господарств (насіння, субсидії на одиницю площі. кредити....).Юлия_Бух писав:Розрахунок частки сдавати на новому бланку J030308?
-
- Высший разум
В податковій рекомендували при заповненні декларації вказувати кожну земельну ділянку окремо, але виявляється, що в самій деларації вказано. що ми не можемо окремо кожну ділянку вказати, бо там є примітка - 6 в графі 3 , відповідно до якої показники колонки 3 мають дорівнювати показникам рядків 1.1.0 колонки 11 Додатку Відомості, а рядок 1.1.0 Додатку це вже всього.....
Що робити?
Що робити?