Довідка-розрахунок від Міндоходу про ЄСВ

Автошкола
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 152 рази

Повідомлення Автошкола »

В мене виникла така проблема : при отримані з/п банк вимагає довідку-розрахунок про те, що в мене немає заборгованості по ЄСВ, так як вони суму в чекові поділили на 3 і сума ЄСВ в результаті більша ніж в платіжному дорученні. Я пояснюю що в мене працює 4 інваліди і нарахування на з/п менше 8,41%, Їх це не бентежить : принесіть довідку- розрахунок і все. Це що тепер потрібно кожного місяця ходити до податкової за довідкою? Хочу почути думку колег!

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Автошкола писав:В мене виникла така проблема : при отримані з/п банк вимагає довідку-розрахунок про те, що в мене немає заборгованості по ЄСВ, так як вони суму в чекові поділили на 3 і сума ЄСВ в результаті більша ніж в платіжному дорученні. Я пояснюю що в мене працює 4 інваліди і нарахування на з/п менше 8,41%, Їх це не бентежить : принесіть довідку- розрахунок і все. Це що тепер потрібно кожного місяця ходити до податкової за довідкою? Хочу почути думку колег!
Якщо буде така ситуація щомісяця, то прийдеться довідку брати кожного разу, я робила так, банку все одно ділить на три і все.

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

А ви в платіжках що не вказували 8.41%? Я все одно здається треба буде ходити

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

IN_NOCHKA писав:А ви в платіжках що не вказували 8.41%? Я все одно здається треба буде ходити
Я навіть робила окремі платіжки, по барабану, можливо це ще й від банку залежить. Вони в нас в інструкції написано і все.

Автошкола
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Автошкола »

IN_NOCHKA писав:А ви в платіжках що не вказували 8.41%? Я все одно здається треба буде ходити
Ні у нас не вимагають вказувати в платіжках процентно... от Вам і покращення#wall#

mbamber
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 617 разів

Повідомлення mbamber »

У меня вместе с инвалидами выходит больше, чем 1/3. Банк суммирует платёжки с основной ставкой и со ставкой 8,41% и пропускает чек спокойно. Плачу разными, так удобнее и привычнее.

Автошкола
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Автошкола »

LyudMila76 писав:
Я навіть робила окремі платіжки, по барабану, можливо це ще й від банку залежить. Вони в нас в інструкції написано і все.
Так не всі банки вимагають таку довідку у них інструкція , а унас головна біль...

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Автошкола писав:В мене виникла така проблема : при отримані з/п банк вимагає довідку-розрахунок про те, що в мене немає заборгованості по ЄСВ, так як вони суму в чекові поділили на 3 і сума ЄСВ в результаті більша ніж в платіжному дорученні. Я пояснюю що в мене працює 4 інваліди і нарахування на з/п менше 8,41%, Їх це не бентежить : принесіть довідку- розрахунок і все. Це що тепер потрібно кожного місяця ходити до податкової за довідкою? Хочу почути думку колег!
це не Приват?
постійно з ними воювала
але інструкція для банку - контролювати 1/3 від суми, тому вирішила поберегти і їхні і свої нерви, тому роблю довідку-розрахунок

Автошкола
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Автошкола »

Ні, це Ощадбанк

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

в принципі не важно який банк
інструкція одна, і якщо документ проводити чітко по інструкції, то якщо ЄСВ менше 1/3 від суми, то треба надавати довідку

Відповісти

Повернутись до “Пенсійний фонд”