Годовой отчет в ФСНВУ
-
Яночка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 592 рази
- Подякували: 529 разів
Обсяг реалізованої продукції, робіт, послуг (без ПДВ, акцизу), тис. грн. (так как у меня предприятие Единщик 10% то эта графа соответствует рядку 4 расчета по единому (Усього виручка від реалізації)
Колеги, уточніть будь ласка, що обсяг реалізованої продукції повинен дорівнювати виручці від реалізації продукції. Я думала, що обсяг реал. прод - це те, що нараховано, а виручка від реалізації- те, що сплачено. Я помиляюсь?
Для Яночки. Обсяг реалізованої продукції для единщиків буде дорівнювати виручці, для підприємств на загальній системі нарахованій сумі, тобто бухрахунку 70, за вирахуванням ПДВ.Яночка писав: Обсяг реалізованої продукції, робіт, послуг (без ПДВ, акцизу), тис. грн. (так как у меня предприятие Единщик 10% то эта графа соответствует рядку 4 расчета по единому (Усього виручка від реалізації)
Колеги, уточніть будь ласка, що обсяг реалізованої продукції повинен дорівнювати виручці від реалізації продукції. Я думала, що обсяг реал. прод - це те, що нараховано, а виручка від реалізації- те, що сплачено. Я помиляюсь?
-
Яночка
- Светоч Мысли

Ви можете пояснити, чому для єдинщиків обсяг реалізованої продукції дорівнює виручці?MariVol писав:Для Яночки. Обсяг реалізованої продукції для единщиків буде дорівнювати виручці, для підприємств на загальній системі нарахованій сумі, тобто бухрахунку 70, за вирахуванням ПДВ.Яночка писав: Обсяг реалізованої продукції, робіт, послуг (без ПДВ, акцизу), тис. грн. (так как у меня предприятие Единщик 10% то эта графа соответствует рядку 4 расчета по единому (Усього виручка від реалізації)
-
Лилия-НИКА
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
в фонде НВ сказали писать через дробь и цифры КВЕДов 2005/2010 и через дробь и наименования этих КВЕДов (сказали что получили письмо)
см.
-на данном сайте бланк уже исправлен
см.
-на данном сайте бланк уже исправлен
-
Яночка
- Светоч Мысли

Яночка писав:Ви можете пояснити, чому для єдинщиків обсяг реалізованої продукції дорівнює виручці?MariVol писав:Для Яночки. Обсяг реалізованої продукції для единщиків буде дорівнювати виручці, для підприємств на загальній системі нарахованій сумі, тобто бухрахунку 70, за вирахуванням ПДВ.Яночка писав: Обсяг реалізованої продукції, робіт, послуг (без ПДВ, акцизу), тис. грн. (так как у меня предприятие Единщик 10% то эта графа соответствует рядку 4 расчета по единому (Усього виручка від реалізації)
-
shinna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Яночка писав:Так было всегда. Для единщиков валовый (грязный) доход является выручкой, которая не должна превышать определенной суммы, в зависимости от группы теперь уже.Яночка писав:Ви можете пояснити, чому для єдинщиків обсяг реалізованої продукції дорівнює виручці?MariVol писав: Для Яночки. Обсяг реалізованої продукції для единщиків буде дорівнювати виручці, для підприємств на загальній системі нарахованій сумі, тобто бухрахунку 70, за вирахуванням ПДВ.
-
shinna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Во всех отчетах - в едином, в фонды и т.д. в разделе "выручка или доход" для единщиков ставится одинаковая цифра.Яночка писав:Я ставлю питання стосовно звіту до ФССНВУ. А чому не взяти обсяг реалізованої продукції (все що нараховано, незалежно сплачена сума чи ні), тобто к-т 70 рахунку? Це буде помилка?
-
Валюша с
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
Поясните пожалуйста! Я так поняла нужно писать КВЕДЫ со старого и нового класификатора?Лилия-НИКА писав:в фонде НВ сказали писать через дробь и цифры КВЕДов 2005/2010 и через дробь и наименования этих КВЕДов (сказали что получили письмо)
см.
На сайте в ресурсах форма бланка с ошибкой - в шапке нужно "платника єдиного внеску" (а написано єд.податку) (т.е. брать из ПФ номер)
Вы, что уже знаете какие Вам КВЕДЫ присвоят вместо тех которые есть???