не сдача отчетности
-
Галинка С.
- Мастер

- Дякував (ла): 46 разів
В кінці грудня 2012р. до нас подзонили із статистики і сказали, що з 1 січня 2013 р. ми будемо здавати звіт про послуги місячний (до цього здавали лише баланс). Я чемно віднесла звіт за січень, все гуд, підписали. Тепер дзвонять і наїжджають, що я не здала річний по послугах. При тому місяць тому казали, що не потрібно здавати річний. Грозяться адмінпротоколом. Як мені правильно вчинити у цій ситуації? І чи потрібно таки здавати той річний? І чи мають вони право щось вимагати усно? Чи можливо мав бути якийсь лист від них?
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
Каждый год у статистики перечень отчетов по предприятиям, которые они должны сдавать.Галинка С. писав:В кінці грудня 2012р. до нас подзонили із статистики і сказали, що з 1 січня 2013 р. ми будемо здавати звіт про послуги місячний (до цього здавали лише баланс). Я чемно віднесла звіт за січень, все гуд, підписали. Тепер дзвонять і наїжджають, що я не здала річний по послугах. При тому місяць тому казали, що не потрібно здавати річний. Грозяться адмінпротоколом. Як мені правильно вчинити у цій ситуації? І чи потрібно таки здавати той річний? І чи мають вони право щось вимагати усно? Чи можливо мав бути якийсь лист від них?
Я тоже сдаю 1-послуга месячная с 01.01.2012г.Уже год, а вот послуги годовые-каждый год сдавала, мне в статистике при сдаче баланса оглашали "весь список".
-
Nataliya 2201
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
-
Вероніка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
А Вы пробовали заходить на сайт Головного управлиння статистики у Львовской обл. Там есть раздел, указываешь Ваш ОКПО и высвечивается перечень отчётов, которые Вы должны сдавать. Я вот вчера тоже досдавала один отчёт за 2012 год. Сама увидела, прибежала. Удивила их очень, но приняли, расписались без даты.Галинка С. писав:В кінці грудня 2012р. до нас подзонили із статистики і сказали, що з 1 січня 2013 р. ми будемо здавати звіт про послуги місячний (до цього здавали лише баланс). Я чемно віднесла звіт за січень, все гуд, підписали. Тепер дзвонять і наїжджають, що я не здала річний по послугах. При тому місяць тому казали, що не потрібно здавати річний. Грозяться адмінпротоколом. Як мені правильно вчинити у цій ситуації? І чи потрібно таки здавати той річний? І чи мають вони право щось вимагати усно? Чи можливо мав бути якийсь лист від них?
-
harmfulrat
- Гений

- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 258 разів
Для Севастополя не подходит.14 марта писав:
Сейчас можно только написать письмо с запросом в статистику и они должны ответить.
Че так? Севастопольские предприятия отсутствуют в базе Крымской статистики?harmfulrat писав:Для Севастополя не подходит.14 марта писав:
Сейчас можно только написать письмо с запросом в статистику и они должны ответить.
-
Любослава
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
А по Киеву есть такой сервис?14 марта писав:
На сайте статистики г.Киева я не нашла такого, может, плохо искала?