Фінансовий звіт малого підприємства

Звітність, адреси районних відділень
karmen2011
Гений
Гений
Дякував (ла): 676 разів
Подякували: 178 разів

Повідомлення karmen2011 »

А если я в течении года подавала 1м.то за год можно сдать1-мс? .по идее в течении года вообще не нужно было подавать ..
По критериям для 1-мс подходим

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Здавала у п"ятницю звіт 1м 2м - отримала квитанцію 1, другої від статистики - так і нема. Відправила сьогодні повторно звіт - знову отримала квитанцію 1 і все...
Телефоную у статистику - говорять що звіт прийнятий, назвали реєстраційний номер звіту ..
Сказали, що відправлять квитанцію 2 повторно - тиша... немає... І обидва звіти світяться зі статусом "в дорозі"...
Підкажіть у когось була така "кака" ? Як же все-таки отримати квитанцію 2 ??? Дякую.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Tasa писав:Здавала у п"ятницю звіт 1м 2м - отримала квитанцію 1, другої від статистики - так і нема. Відправила сьогодні повторно звіт - знову отримала квитанцію 1 і все...
Телефоную у статистику - говорять що звіт прийнятий, назвали реєстраційний номер звіту ..
Сказали, що відправлять квитанцію 2 повторно - тиша... немає... І обидва звіти світяться зі статусом "в дорозі"...
Підкажіть у когось була така "кака" ? Як же все-таки отримати квитанцію 2 ??? Дякую.
Обізвіться хто мав таку неприємність.... Не можу отримати ні від кого відповіді ...

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

Tasa писав:Здавала у п"ятницю звіт 1м 2м - отримала квитанцію 1, другої від статистики - так і нема. Відправила сьогодні повторно звіт - знову отримала квитанцію 1 і все...
подскажите а Вы как повторно отправили копировали сам отчет или один и тот же файл отправили?

я в пятницу отправила декларацию по прибыли и баланс, по балансу пришла кв.№2 о принятии от налоговой, а вот от статистики нет,позвонила в статистику сказали что мой баланс принят и отправили мне повторно кв.,но дойдет она ко мне или нет они не знают.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:подскажите а Вы как повторно отправили копировали сам отчет или один и тот же файл отправили?

я в пятницу отправила декларацию по прибыли и баланс, по балансу пришла кв.№2 о принятии от налоговой, а вот от статистики нет,позвонила в статистику сказали что мой баланс принят и отправили мне повторно кв.,но дойдет она ко мне или нет они не знают.
Копіювала і підправляла вручну код території буквами... А далі все так само як у вас - прибуток прийняли, квитанція від ДФС є, а від статистики - тиша... Мені теж статистика сказала, що звіт прийнятий і назвала реєстраційний номер звіти -
питання в тім що нам робити ??? Я чекаю на повторну квитанцію -нема нічого... #wall#

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення иск »

Tasa писав:
иск писав:подскажите а Вы как повторно отправили копировали сам отчет или один и тот же файл отправили?

Копіювала і підправляла вручну код території буквами... А далі все так само як у вас - прибуток прийняли, квитанція від ДФС є, а від статистики - тиша... Мені теж статистика сказала, що звіт прийнятий і назвала реєстраційний номер звіти -
питання в тім що нам робити ??? Я чекаю на повторну квитанцію -нема нічого... #wall#

я вот переживаю что я в пятницу баланс отправила один и тот же файл два раза на первый файл пришла кв.№2 от налоговой а на повторный только кв.№1 , в налоговую позвонила инпекторша злая даже посмотреть не захотела и что делать не знаю?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:я вот переживаю что я в пятницу баланс отправила один и тот же файл два раза на первый файл пришла кв.№2 от налоговой а на повторный только кв.№1 , в налоговую позвонила инпекторша злая даже посмотреть не захотела и что делать не знаю?
От і я не щзнаю що робити... Нема квитанції 2... Збираюсь йти завтра в статиситику -хай ставлять відмітку що прийнято... чи фіг його знає що робити. толку мені з реєстраційного номера звіту ... Як же це доставло...

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Tasa писав:
иск писав:я вот переживаю что я в пятницу баланс отправила один и тот же файл два раза на первый файл пришла кв.№2 от налоговой а на повторный только кв.№1 , в налоговую позвонила инпекторша злая даже посмотреть не захотела и что делать не знаю?
От і я не щзнаю що робити... Нема квитанції 2... Збираюсь йти завтра в статиситику -хай ставлять відмітку що прийнято... чи фіг його знає що робити. толку мені з реєстраційного номера звіту ... Як же це доставло...
Та ще раз відправте, ніде ж показники з балансу не фіксуються. Я відправляла два рази, потім прийшла 2 квитанція

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення иск »

Татьяна ТС писав:
Tasa писав:
Та ще раз відправте, ніде ж показники з балансу не фіксуються. Я відправляла два рази, потім прийшла 2 квитанція
а від кого прийшла 2 квитанція?

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

иск писав:
Татьяна ТС писав:
Tasa писав: От і я не щзнаю що робити... Нема квитанції 2... Збираюсь йти завтра в статиситику -хай ставлять відмітку що прийнято... чи фіг його знає що робити. толку мені з реєстраційного номера звіту ... Як же це доставло...
а від кого прийшла 2 квитанція?
Від статистики

Відповісти

Повернутись до “Статистика”