Фінансовий звіт малого підприємства

Звітність, адреси районних відділень
Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

Виявлена помилка за 2013р.
Задвоєна видаткова накладна, якою проводкою виправити цей момент в 2015р.?
Будь-ласка допоможіть!!!

Alisa2014
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 217 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення Alisa2014 »

blize писав:
Tasa писав:
blize писав:Можно еще глупый вопрос, я что-то запуталась.... #blush#
Плательщик единого налога до которого числа должен подать баланс в Статистику? До 9 или 29 февраля?..... Деку по единому налогу уже сдала....
Ви юр.особа єдинник ? Як звітувалися - поквартально чи раз на рік ? До 9 або 29.02 відповідно
Я юр.особа, 3 група, звітувались поквартально. До 09.02.?????
Я наче десь читала, что теж до 29.02.....((((( Чи нема у вас під рукою якогось посилання, щоб почитати про строки?..
А я сплю собі спокійно(((((((((((((
Я тоже спокойно спала, а теперь...... Развейте, пожалуйста наши сомнения: я склоняюсь, что годовой до 29.02

Баба Яга*
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення Баба Яга* »

Про довідку:
1.Что, надо прикреплять? Все подают?
2. Что писать кроме Рік 2015? За умови, що... ???? Що??? Надо что-то словами писать?

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

Баба Яга* писав:Про довідку:
1.Что, надо прикреплять? Все подают?
2. Что писать кроме Рік 2015? За умови, що... ???? Що??? Надо что-то словами писать?
С прикрепленной Довидкой отчет не принимается, рисует помилку.

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

Снежынка писав:Виявлена помилка за 2013р.
Задвоєна видаткова накладна, якою проводкою виправити цей момент в 2015р.?
Будь-ласка допоможіть!!!
#g_cray2#

Баба Яга*
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення Баба Яга* »

Alisa2014 писав:
blize писав:
Tasa писав: Ви юр.особа єдинник ? Як звітувалися - поквартально чи раз на рік ? До 9 або 29.02 відповідно
Я юр.особа, 3 група, звітувались поквартально. До 09.02.?????
Я наче десь читала, что теж до 29.02.....((((( Чи нема у вас під рукою якогось посилання, щоб почитати про строки?..
Я тоже спокойно спала, а теперь...... Развейте, пожалуйста наши сомнения: я склоняюсь, что годовой до 29.02
Финотчет сдается вместе с прибылью. Прибыль годовая - до 29.02. Значит, и в статистику так же. Те, кто сдают ПРИБЫЛЬ по-квартально, отчитываются до 09.02. Как-то так вроде. Где написано, не скажу.

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Баба Яга* писав:
Alisa2014 писав:
blize писав: Я юр.особа, 3 група, звітувались поквартально. До 09.02.?????
Финотчет сдается вместе с прибылью. Прибыль годовая - до 29.02. Значит, и в статистику так же. Те, кто сдают ПРИБЫЛЬ по-квартально, отчитываются до 09.02. Как-то так вроде. Где написано, не скажу.
Меня интересуют не плательщики прибыли.#g_dance#

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 800 разів
Подякували: 3799 разів

Повідомлення Елена_П »

blize писав:
Скрытый текст
Баба Яга* писав:
Alisa2014 писав: Я тоже спокойно спала, а теперь...... Развейте, пожалуйста наши сомнения: я склоняюсь, что годовой до 29.02
Сроки подачи финотчетности
Які строки подання фінансової звітності? Хто зобов'язаний подавати фінзвітність до податкового органу?
За приписами п. 5 Порядку №419 граничний строк для подання річних фінансових звітів — 28 лютого наступного за звітним року. А оскільки у 2016 році 28 лютого — це неділя, то у 2016 році граничний строк буде перенесено на 29 лютого (п. 10 Порядку №419).
Щодо подання фінзвітності до територіальних податкових органів, то вона, як і раніше, подається у строки, передбачені для подання декларації з податку на прибуток (абз. 2 п. 5 Порядку №419, п. 46.2 ПКУ). Тобто більшість підприємств, для яких базовим звітним періодом є календарний рік, мають подати фінзвітність до 1 червня 2016 р. (п. 57.1 ПКУ). Решта (які подають декларації з податку на прибуток щокварталу) подають фінансову звітність, як і декларацію з податку на прибуток, протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем IV кварталу, — до 9 лютого 2016 р.
А от вимога подання фінзвітності до податкової стосується лише платників податку на прибуток. Підприємства — платники єдиного податку не зобов'язані подавати фінансову звітність до податкових органів.

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 800 разів
Подякували: 3799 разів

Повідомлення Елена_П »

Коллеги подскажите что это за довидку рекомендует сдать Медок при формировании финотчетности? Обязательно ли её сдавать? По всей видимости она в феврале появилась, так как при сдаче в январе по другому предприятию у меня такого предупреждения не было.

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Елена_П писав:
blize писав:
Скрытый текст
Баба Яга* писав: Финотчет сдается вместе с прибылью. Прибыль годовая - до 29.02. Значит, и в статистику так же. Те, кто сдают ПРИБЫЛЬ по-квартально, отчитываются до 09.02. Как-то так вроде. Где написано, не скажу.
Сроки подачи финотчетности
Які строки подання фінансової звітності? Хто зобов'язаний подавати фінзвітність до податкового органу?
За приписами п. 5 Порядку №419 граничний строк для подання річних фінансових звітів — 28 лютого наступного за звітним року. А оскільки у 2016 році 28 лютого — це неділя, то у 2016 році граничний строк буде перенесено на 29 лютого (п. 10 Порядку №419).
Щодо подання фінзвітності до територіальних податкових органів, то вона, як і раніше, подається у строки, передбачені для подання декларації з податку на прибуток (абз. 2 п. 5 Порядку №419, п. 46.2 ПКУ). Тобто більшість підприємств, для яких базовим звітним періодом є календарний рік, мають подати фінзвітність до 1 червня 2016 р. (п. 57.1 ПКУ). Решта (які подають декларації з податку на прибуток щокварталу) подають фінансову звітність, як і декларацію з податку на прибуток, протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем IV кварталу, — до 9 лютого 2016 р.
А от вимога подання фінзвітності до податкової стосується лише платників податку на прибуток. Підприємства — платники єдиного податку не зобов'язані подавати фінансову звітність до податкових органів.
Спасибо за информацию!
Но, все-таки, когда же единщики должны подать баланс в статистику, кто подскажет?..... ))))))))))

Відповісти

Повернутись до “Статистика”