Смена видов деятельности КВЕД в 2012 году форма 4 юрлица
-
- Оракул
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 49 разів
подскажите, в какой кабинет нужно идти в Статистике по поводу новой справки в Днепропетровске?Irina-3011 писав:Да, и еще ,на баланс нужна отдельная доверенность. У меня не приняли - то, что я гл.бух. и моя подпись стоит на самом балансе- им до фени...(это я про госрегитратора)
Была в статистике: 1.Оригинал "старой" довідки.
2. Доверенность (если не директор)
3. Заявление (образец на стенде- можно без печати)
4. Квитанция об оплате 26грн.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів
409 (Столярова,3)Katerinap_ko писав:подскажите, в какой кабинет нужно идти в Статистике по поводу новой справки в Днепропетровске?Irina-3011 писав:Да, и еще ,на баланс нужна отдельная доверенность. У меня не приняли - то, что я гл.бух. и моя подпись стоит на самом балансе- им до фени...(это я про госрегитратора)
Была в статистике: 1.Оригинал "старой" довідки.
2. Доверенность (если не директор)
3. Заявление (образец на стенде- можно без печати)
4. Квитанция об оплате 26грн.
Підскажіть плз для чого держ реєстратору подавати фінзвітність?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Таковы нормы закона...hala писав:Підскажіть плз для чого держ реєстратору подавати фінзвітність?
-
- Гений
- Дякував (ла): 186 разів
- Подякували: 80 разів
Доброго дня!!!!! Підкажіть будь-ласка, хто подавав по юр.під-ву документи на зміну КВЕДІВ, як правильно написати доручення від підприємства - на бухгалтера?!?!?#blush# #blush# #blush# ............Дякую!!!!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів
ТОВ ХХХ в особі директора Іванова І.І. доручає Петровой А.А., паспорт серія__ №__, виданий________barash_vn писав:Доброго дня!!!!! Підкажіть будь-ласка, хто подавав по юр.під-ву документи на зміну КВЕДІВ, як правильно написати доручення від підприємства - на бухгалтера?!?!?#blush# #blush# #blush# ............Дякую!!!!
звернутися до Управління з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців __________міської ради з питання зміни КВЕД на підприємстві, у зв"язку з чим уповноважую його підписувати, здавати, отримувати всі необхідні документи і виконувати всі інші необхідні дії, пов"язані з виконанням цього доручення.
Дійсно до_____. Підпис_________Петровой А.А. посвідчую.
Дир.Печ.