Статистичні звіти
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
Vall_K писав:Добрый день ! Подскажите пожалуйста определить к какому виду предпринимательства мы относимся ?К среднему или малому ? Средняя численность более 50 человек , доход меньше 1 млн. евро
-
Vall_K
- Профи
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 3 рази
Спасибо , но это ведь только проект. Он так и не был принят .svetabez писав:Vall_K писав:Добрый день ! Подскажите пожалуйста определить к какому виду предпринимательства мы относимся ?К среднему или малому ? Средняя численность более 50 человек , доход меньше 1 млн. евро
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
Vall_K писав:Спасибо , но это ведь только проект. Он так и не был принят .svetabez писав:Vall_K писав:Добрый день ! Подскажите пожалуйста определить к какому виду предпринимательства мы относимся ?К среднему или малому ? Средняя численность более 50 человек , доход меньше 1 млн. евро
-
Unnak
- Высший разум

- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Підскажіть, будь ласка, заповнюю звіт з послуг квартальний за новою формою, не можу зберегти, видає помилку
гр.1 рядок 01 сума з пдв, гр.1 ряд 02- сума без пдв, видає помилку і все,що робити?
гр.1 рядок 01 сума з пдв, гр.1 ряд 02- сума без пдв, видає помилку і все,що робити?
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
у вас форма S2601002 ? там нет такого бланк поменялся,колонка 1 - обсяг реал. послуг з ПДВ и 2 колонка обсяг реал. послуг без ПДВUnnak писав:Підскажіть, будь ласка, заповнюю звіт з послуг квартальний за новою формою, не можу зберегти, видає помилку
-
zoltan
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 902 рази
- Подякували: 626 разів
так, дає таку помилку, я поставив суму там і там і відправив і прийнялиМаруся10 писав:у вас форма S2601002 ? там нет такого бланк поменялся,колонка 1 - обсяг реал. послуг з ПДВ и 2 колонка обсяг реал. послуг без ПДВUnnak писав:Підскажіть, будь ласка, заповнюю звіт з послуг квартальний за новою формою, не можу зберегти, видає помилку
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Привіт, ліг в мене сервер.
Сьогодні не можу подати звіт в статистику 1 ОПт,буде штраф за несвоєчасне подання звіту??
Чи потрібно подавати ф№25 для малодохідників, в статистику???
У переліку звітів на сайті статистику його немає??
Сьогодні не можу подати звіт в статистику 1 ОПт,буде штраф за несвоєчасне подання звіту??
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
що порадите?Снежынка писав:Привіт, ліг в мене сервер.
-
IRINAST
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 836 разів
- Подякували: 1041 раз
Если нету вариантов, только идти нозями в статистику, там можно по нормальному и договорится.Снежынка писав:що порадите?Снежынка писав:Привіт, ліг в мене сервер.