Роблю баланс за 2024 рік, діяльність в фірмі була листопад-грудень, відкриваю баланс за 2023рік а там купа залишків, плюс вішенка на торті знос більше первісно вартості і основні засоби (стр 1010) з мінусом.
Питння таке-якщо я подам зовсім інші залишки на початок звітного року, такий звіт приймуть?
заповнення фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва
-
- Ученик
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
В мене подібна ситуція. Старий бухгалтер наробив купу "сюрпризів".
Ваший звіт не приймуть. Точніше квитанція 2 буде, але при перевірці людиною вам перетелефонують і вкажуть на помилки.
В мене деякі "хвости" висять до цих пір, так як треба попередні виправляти, а це не реально.
Все залежить від вашого працівника податкової))
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 20 разів
в мене трошки інша ситуація, фірму продали, ну і шо дали то дали, і то не мені, по факту цього всього немає, доків теж немає.sheva912 писав: ↑17 лютого 2025, 12:49В мене подібна ситуція. Старий бухгалтер наробив купу "сюрпризів".
Ваший звіт не приймуть. Точніше квитанція 2 буде, але при перевірці людиною вам перетелефонують і вкажуть на помилки.
В мене деякі "хвости" висять до цих пір, так як треба попередні виправляти, а це не реально.
Все залежить від вашого працівника податкової))

я спочатку думала залишки внести одні а на кінець показать те шо по факту, а зараз думаю схуялі.
Читала шо можна бухгалтерською довідкою це оформити, але і там же шось писать треба.писанина ця уже в печінках
Добрий вечір! А в мене зовсім не зрозуміла ситуація. Може хто підкаже, як з неї вийти. Фін.звіт статистика прийняла, а податкова декларцію ні. Теж написали, що не заповнено відмітки щодо подання додатків-форм фз. Але я + поставила, що додаю баланс і звіт про фін.результат. Так шо не так? Рятуйте!
- Analityk
- Просвещенный
- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
Если первоначальная стоимость не указана, а только износ, могло быть так: что-то "ввели в эксплуатацию", в следующем периоде начисли износ, почухали тыковку и сторнировали "ввод в эксплуатацию", а износ остался.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 20 разів
так скоріше всього, може капітальні інвестиції амортизували.
але перша реакція це канєшна шок

-
- Профи
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 11 разів
Доброго дня. Підскажіть,будь ласка, бо я в якійсь ступор впала) ЮО з єдиного 5% перейшла на загальну систему з 2-го кварталу,як заповнити Ф2?
розумію, що потрібно за весь рік,але тоді з декою на прибуток не буде сходитись 

-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
Доброго дня така ситуація, ми мікропідприємство здавали раз на рік декларацію з податку на прибуток та фін звітність а теперь ми мікропідприємство але великодохідники, потрібно заповнити фін звітність як додаток до декларації, так ось підкажіть у 2 мс За попередній період ставити дані з 1 кварталу 2024 року? чи за минулий рік 2024 взагалі , та якщо ставити за минулий рік 1 кватал то що зі строчкою 2300 податок на прибуток якщо в тому році ми його не розраховували раз в квартал?