Розмір заробітної плати керівника і працівників, відповідність галузевій угоді

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1728 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Директор працює по контракту, в якому вказана його заробітна плата, по всіх інших працівниках, починаючи від інженера закінчуючи прибиральницею заробітна плата нараховується по галузевій угоді яку ми повинні обов'язково дотримуватись і виходить така картина заробітна плата інженера, головного бухгалтера на чималеньку суму більша, ніж у керівника, як на мене це просто абсурдно, хоча я сама ж є г.бух., можливо хтось знає якісь варіанти, підскажіть #dntknw#

Lora@
Мыслитель
Мыслитель

Повідомлення Lora@ »

А що, власне, Вас непокоїть? Варіанти чого Вас цікавлять? На мою думку, головне, щоб з/п директора не була мінімальною)))

Орлов
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 317 разів

Повідомлення Орлов »

LLM писав:Директор працює по контракту, в якому вказана його заробітна плата, по всіх інших працівниках, починаючи від інженера закінчуючи прибиральницею заробітна плата нараховується по галузевій угоді яку ми повинні обов'язково дотримуватись і виходить така картина заробітна плата інженера, головного бухгалтера на чималеньку суму більша, ніж у керівника, як на мене це просто абсурдно, хоча я сама ж є г.бух., можливо хтось знає якісь варіанти, підскажіть #dntknw#
Имхо, контракт составлен с нарушением Галузевой угоды. Поднять вопрос о внесении изменений в контракт.

PS. А почему оклад гл. бухгалтера больше директорского? Он у него, согласно Галузевой угоды, должен быть на 10-15% меньше.
З повагою А.Орлов

– Коли ви вперше усвідомили, що ви бухгалтер?
– Дешева бухгалтерія дорого коштує.
- dura Lex, sed Lex (Закон суворий, але це закон)

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Мене непокоїть те, що моя з/ плата наприклад 5000грн., а в директора по контракту 2500грн., ну це ж просто не має логіки, на других підприємствах мені говорили різниця між з/платою директора і головного бухгалтера повинна бути 10%, у всих інших працівників,згідно галузеврї угоди, а де це законодавчо побачити ніхто не знає, потім під час перевірки вони швиденько все понаходять....

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Посмотрите пример галузевої угоди, там указаны коэф.
http://aviaprofspilka.org.ua/-------.html

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Шановний Орлов, інтернет глючить запізно прочитала ваше повідомлення, те що контракт складений з порушення Галузевої угоди доказати це безперспективно, бо вони дуже "грамотні" юристи, а ще сказано нічого керівнику ставить велику з/ плату, хоча ми не бюджетна організація ми вже оббиваємо пороги наших чинів близько року, результату ніякого#cray#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

У нас своя міжгалузева угода і про керівника там і словом нічого не сказано.

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”