Коефіцієнти співвідношень розмірів посадових окладів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 29 разів
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто знає де можна взяти коефіцієнти співвідношень посадових окладів до мін.розміру тарифної ставки комунального підприємства, яке займається будівництвом.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1018 разів
- Подякували: 351 раз
Насколько помню - Галузева угода між Міністерством і профспілками по Вашей отрасли. А вот где искать - попробуйте у экономистов, нормировщиков по зарплате Вашей вышестоящей организации или профильного министерства.Іріша писав:Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто знає де можна взяти коефіцієнти співвідношень посадових окладів до мін.розміру тарифної ставки комунального підприємства, яке займається будівництвом.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 879 разів
- Подякували: 191 раз
Нам вроде давали в инспекции по труду,когда мы делали кол.договор,может туда позвоните??Іріша писав:Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто знає де можна взяти коефіцієнти співвідношень посадових окладів до мін.розміру тарифної ставки комунального підприємства, яке займається будівництвом.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 29 разів
Справа в тому, що на підприємстві є сформований штатний розпис, але він формувався до мого приходу. Галузеву угоду я знайшла, тільки наші коефіцієнти не відповідають Галузевій угоді. Ось тепер не знаю що робити.
-
- Светоч Мысли
Ну, наверное нужно уточнить у руководителя. Тут без него сложновато. Вы ведь бухгалтер. А он утверждает штатное.Іріша писав:Справа в тому, що на підприємстві є сформований штатний розпис, але він формувався до мого приходу. Галузеву угоду я знайшла, тільки наші коефіцієнти не відповідають Галузевій угоді. Ось тепер не знаю що робити.
-
- Светоч Мысли
Іріша писав:А які наслідки для госп.розрахункового підприємства. Наскільки я знаю, ми маємо право самі встановлювати оклади
Ну пишут в тій же галузевій угоді - ответственность, установленную законодательством. Но ведь штатное Ваше зафиксировано в колдоговоре и принят и утвержден колдоговор на собрании трудового коллектива. Так что здесь как-то так... А вообще вопросы выполнения трудового законодательства курирует инспекция по труду. У кого как проверят и на что укажут.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 644 рази
Может здесь найдетеІріша писав:Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто знає де можна взяти коефіцієнти співвідношень посадових окладів до мін.розміру тарифної ставки комунального підприємства, яке займається будівництвом.
-
- Гений
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 8 разів
Существует тарифная сетка 2010 год для бюджетных организайийІріша писав:Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто знає де можна взяти коефіцієнти співвідношень посадових окладів до мін.розміру тарифної ставки комунального підприємства, яке займається будівництвом.