Постійне перебування працівника в іншому населеному пункті, не за місцезнаходженням роботодавця, зумовлене необхідністю розширення сфери діяльності суб’єкта, його бажанням охопити більшу кількість регіонів у поширенні своєї продукції.
Як правильно оформити перебування працівника в іншій країні? Направити його у відрядження, який термін відрядження може бути максимальним? Створювати філію або структурний підрозділ не плануємо поки що на теріторії іншої держави, працювати співробітник буде на теріторії офісу нашого партнера.
Я бачу це так: я відправляю співробітника у відрядження наприклад на 6 місяців. Виплачую йому аванс на відрядження, компенсую витрати по найму житла, а нараховую зарплату в Україні виходячі з посадового окладу. Вырно?
eliz писав:Постійне перебування працівника в іншому населеному пункті, не за місцезнаходженням роботодавця, зумовлене необхідністю розширення сфери діяльності суб’єкта, його бажанням охопити більшу кількість регіонів у поширенні своєї продукції.
Як правильно оформити перебування працівника в іншій країні? Направити його у відрядження, який термін відрядження може бути максимальним? Створювати філію або структурний підрозділ не плануємо поки що на теріторії іншої держави, працювати співробітник буде на теріторії офісу нашого партнера.
Я бачу це так: я відправляю співробітника у відрядження наприклад на 6 місяців. Виплачую йому аванс на відрядження, компенсую витрати по найму житла, а нараховую зарплату в Україні виходячі з посадового окладу. Вірно?
У нас тоже на фирме такая ситуация с одним работником. Не знаю, верно или нет, но я рассматриваю это, как работу на расстоянии(удаленно). Можете об этом почитать здесь http://www.nibu.factor.ua/golden/doc.html?id=8784