У мене зараз така цікава сітуація склалась.....реєструвала базу контрагентів і "правових підставах" крім згоди на паперових носіях внесла і інші пункти, наприклад : ...до набранні чинності даним законом
так заяву відмовляло підписати, поки я ці додаткові пункти не забрала...!!!!!!!!!!!!...ніяких зайвих пробелів, ком та ентерів не було....перевіряла 5 разів
...цікаво...це збій програми був чи так треба ????
База персональных данных
-
- Профи
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 8 разів
я их долбала еще в прошлый понедельник, тоже обещали, для них вааже это было сильно большой новостьюТаня_Киев_2011 писав:Не устаю долбать медок. Сегодня ответили, что модуль, поддерживающий отправку заяв с сайта будет реализован в следующем обновлении. Обновления раз в неделю, следовательно в течение недели в медке появится такая возможность.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Дурне запитання (бо я на тій неділі довбала та й кинула) - 2 екз все ж таки ???? #blush#Inna Medvetska писав:сьогодні здала заяви на дві бази: співробітники та контрагенти, потрапила на 11:45, у черзі була 2 з 4. Заяви прийняли, на 2 екз. поставили підпис. Повідомлення про реєстрацію сказали чекати з листом, але через який час не відомо.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Народ, у вас у всех юрики??? Ну нет у меня у СПДшнника никакой базы - все в уме........м-да.. Настроена подготовить только на сотрудников заяву. Как кто делает с СПДшниками?
-
- Гуру
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 27 разів
Отправьте , пожайлуста, на адрес TATAVIN@i.ua/Заранее спасибо!!!troy писав:ВСІМ, хто користується ключами МАСТЕР-КЕЙ...є прога, в якій можна підписати їх ключами цю заяву про реєстрацію баз...якщо комусь потрібно - виложу в попрошайку ....
Скажите а у Вас есть ПОложения предприятия для этих баз ?????Inna Medvetska писав:сьогодні здала заяви на дві бази: співробітники та контрагенти, потрапила на 11:45, у черзі була 2 з 4. Заяви прийняли, на 2 екз. поставили підпис. Повідомлення про реєстрацію сказали чекати з листом, але через який час не відомо.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
IrinkaSvetl писав:адрес, 02660, г.Киев ул.М.Расковой,15 каб 1205
я вообще с переляку написала в строке кому: "Державний реєстр баз персональних даних"))))) а не Держслужба... надеюсь дойдет... эх.. или послать еще раз, но указать правильно..хз)))))))))
я тоже так написала !!! #laugh#
Пожалуйста, если кто-то подавал заявку от предпринимателя, выложите образец заполнения.
"Вихідний номер" - это я ставлю номер? могу написать б/н?
"Найменування" - пишем "Фізична особа-підприємець Іванов Іван Іванович" или просто "Іванов Іван Іванович"?
"Вихідний номер" - это я ставлю номер? могу написать б/н?
"Найменування" - пишем "Фізична особа-підприємець Іванов Іван Іванович" или просто "Іванов Іван Іванович"?