База персональных данных

troy
ЗнатокЗнаток
Подякували: 1 раз

Повідомлення troy »

У мене зараз така цікава сітуація склалась.....реєструвала базу контрагентів і "правових підставах" крім згоди на паперових носіях внесла і інші пункти, наприклад : ...до набранні чинності даним законом

так заяву відмовляло підписати, поки я ці додаткові пункти не забрала...!!!!!!!!!!!!...ніяких зайвих пробелів, ком та ентерів не було....перевіряла 5 разів

...цікаво...це збій програми був чи так треба ????

IrinaN
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення IrinaN »

Таня_Киев_2011 писав:Не устаю долбать медок. Сегодня ответили, что модуль, поддерживающий отправку заяв с сайта будет реализован в следующем обновлении. Обновления раз в неделю, следовательно в течение недели в медке появится такая возможность.
я их долбала еще в прошлый понедельник, тоже обещали, для них вааже это было сильно большой новостью

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Inna Medvetska писав:сьогодні здала заяви на дві бази: співробітники та контрагенти, потрапила на 11:45, у черзі була 2 з 4. Заяви прийняли, на 2 екз. поставили підпис. Повідомлення про реєстрацію сказали чекати з листом, але через який час не відомо.
Дурне запитання (бо я на тій неділі довбала та й кинула) - 2 екз все ж таки ???? #blush#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Народ, у вас у всех юрики??? Ну нет у меня у СПДшнника никакой базы - все в уме........м-да.. Настроена подготовить только на сотрудников заяву. Как кто делает с СПДшниками?

Taniavinnitsa
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Taniavinnitsa »

troy писав:ВСІМ, хто користується ключами МАСТЕР-КЕЙ...є прога, в якій можна підписати їх ключами цю заяву про реєстрацію баз...якщо комусь потрібно - виложу в попрошайку ....
Отправьте , пожайлуста, на адрес TATAVIN@i.ua/Заранее спасибо!!!

Дарина
УченикУченик

Повідомлення Дарина »

Inna Medvetska писав:сьогодні здала заяви на дві бази: співробітники та контрагенти, потрапила на 11:45, у черзі була 2 з 4. Заяви прийняли, на 2 екз. поставили підпис. Повідомлення про реєстрацію сказали чекати з листом, але через який час не відомо.
Скажите а у Вас есть ПОложения предприятия для этих баз ?????

ИринаТ
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення ИринаТ »

При импорте в медок, выскочила ошибка....При імпорті файла '_C804T~5.XML' виникла помилка.
Код ЄДРПОУ від іншої установи:
ничего не понимаю...#wall#

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

IrinkaSvetl писав:адрес, 02660, г.Киев ул.М.Расковой,15 каб 1205
я вообще с переляку написала в строке кому: "Державний реєстр баз персональних даних"))))) а не Держслужба... надеюсь дойдет... эх.. или послать еще раз, но указать правильно..хз)))))))))

я тоже так написала !!! #laugh#

ИринаТ
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення ИринаТ »

при импорте в бест - не найдено заголовка DECLARHEAD#wall#

ксана
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення ксана »

Пожалуйста, если кто-то подавал заявку от предпринимателя, выложите образец заполнения.
"Вихідний номер" - это я ставлю номер? могу написать б/н?

"Найменування" - пишем "Фізична особа-підприємець Іванов Іван Іванович" или просто "Іванов Іван Іванович"?

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”